Sevoss23 Kbraelif_15 Normalde 29 ama doktorum 1 hafta önden gidiyor dedi 30 haftalığız 😊 belli değil daha doğum 7 nisanda kontrolüm var bakalım ne dicek
Kbraelif_15 Sevoss23 Aaa aşşa yukarı haftalarımız aynı bende 30 haftalığım 2 hafta önde gidiyo benim bebişte 😊
Sevoss23 Kbraelif_15 Rabbim hayırlı ve sağlık kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥰 senin kız mı erkek mi?
GozdeMiracEmre Merhaba bende çorumdayım 37+1 bizimki de 14 Nisan Sezeryanim olacak insaAllah Ogluşmla kavusmama son 13 gün doktorumda Elitpark Hastanesi Dr Dilek Kalkan Yalçın Çok memnunum herkeze tavsiye ederim gönül rahatliyla❤🌷
Kbraelif_15 GozdeMiracEmre Ayy maşşallah çok az kalmış Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰
GozdeMiracEmre Kbraelif_15 Amin InsaAllah canım Rabbim herkezin evladını sağ sağlim kucağına nasip etsin Dua edin banada❤😍
Kbraelif_15 Sevoss23 Kuzum bişey sorucam özgür beye randevu almadan hastaneden sıra alarak muayene olabiliyomusun randevusu yok merak ettim
Gizemmnurt Kbraelif_15 Çorum devlet hastanesini önermiyorum özel elitpark hastanesi doktor fatmaemrali 19+4gunluk hamileyim ve Çorumlu deyilim ama doktorumdan çok memnunum