Pelin093 Tesekkur ederim suan 31 haftamdayim bu onerileriniz benim icin cok onemli gunu geldiginde acip tekrar okuycam eminim lazim olucaktir
Nur01_ayse 😊 Anladim kardesim dogru gerekirse gunde 4 litre icerim ben sorun degil suyla aram cok iyi zaten. Rabbim sut nasip eder inse Allah
Busbushatun emzik gibi tutturmamaktan kastiniz ne ? Yani nasil yapmaliyiz tesekkur ederim yorumunuz icin
Beyzan Amin Amin tesekkur ederim kardesim birde son bir sorum sutun olmasi bazi doktorlar genetik oldugunu soyluyorlar anneminde sutu olmamis yani Annemin soyledigine gore sutu su gibiymis ve doymuyomusuz. Ama Annem diyoki biz o zamanlar bilgisizdik mesela uzmanlar diyoki sutun en yagli iyi si 20 25 dakika emzirince gelir yani ilk emzirince sut sivi gelir yagli tarasida sonlara dogru gelirmis. Belki annem sanmiski su gibi emzirmeyi birakmis mamaya gecmis.diye dusunuyoruz 🙄 Bakalim Rabbim hayirli bol sut nasip etsin cevremde o kadar bu konudan sikayet eden anne varki hepsi bebegim doymuyor diyo bende biraz korkuyorum mama anne sutu daha saglikli ya Anne sutu kullanmak istiyorum tabi Rabbim nasip ederse