esra572 Dilekcnkn çok iyiyms yani eminmisiniz peki 300lerde olduğuna heryerde 1000 üstü vajinal yazıyor ama yani çok güzel bı yandan tabikide
Pcoslubiranne esra572 kese normalde 5 haftalikken rahimde görülmesi lazım.Beta degeri olarak da 2500de vajinal.5000lerde de karindan gorulebilir.
Bsydz esra572 betan 600 lerdeyse 6 haftalık olmayabilirsin canım büyük ihtimal geç döllenme olmuştur bir iki hafta falan bekleyip öyle git istersen benim 2500 olduğu halde nokta kadardı kese
esra572 Bsydz bende pihtilasmadan korkuyorum kese gözüktüğü an baslamam gerekmis kaçırmak istemiyorum birz o yüzden tedirginm
Bsydz esra572 bendede aynı sorun vardı canım bebeği görmeden kan sulandırıcı iğneye başlamıyolar diye biliyorum dış gebelik ihtimaline karşı için rahat etsin bi git istersen zaten doktorun sana haftaya yada 2 hafta sonra gel der canım
Dilekcnkn esra572 yani ben bir tıp merkezinde yaptırdım 333,5 çıkmıştı ilk keseyi gördük sonra doktor bir daha istedi böyle çıktı şu an gittiğim hastahaneyede söyledim güzel artmış dedi hepside uyumlu haftamla bebek falan
Hdveci esra572 bence 1 hafta daha bekle uzun dönem regl görüyorsan ovulasyonun geç olmuştur büyük ihtimal anca oluşur kese çünkü gidipte göremeyince insan korkuyor dış gebelik mi başka bişey mi diye ben öyle olmuştum 1200 betayla kese görünmemişti tam 1 hafta sonra göründü
Hdveci Bende regl tarihime göre 8 haftalık olmam lazımdı ama geç döllenme olduğu için sat ne göre değil ultrasona göre haftasını ayarlıyor dr betanda düşük şuan zaten canım