Yavuzz Zeyna27 ya çok üzüldüm baya büyümüş çok geçmiş olsun ben hamile kaldım hemen ıkisinde 5.hafta da düştü
SusamTanecigi Yavuzz evet adet görmeden önce yumurtlama olur sonrasında adet görülür döllenme yen yumurta atılmış olur doktor bana bu şekilde anlattı kürtaj geçirmiştim bende
Yavuzz SusamTanecigi ben kürtaj olmadim boş gebelik yaşadım evde 5gun hafif kanama ile bitirdim sonra muayene gittim temizlenmiş rahmim istersen hemen deneyebilirsin dedi yada 1 adet geçirip deneyebilirsin dedi bekliorum bakalm
SusamTanecigi Yavuzz hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah ama bir adet dönemi geçirmenizi tavsiye ederim hem beden hem psikolojik olarak iyice toparlanın diye
Yavuzz SusamTanecigi âmin cümlemize insaAlalh aynen bakalım hayırlısı koruamıyorum ama bu ara dikkat ediyirum yumurtlama varsa bir ihtimal de olabilir adet olmayı bekleyeceğim zaten Hayiorisi ile hayırlı vakitte olsun insllah
SusamTanecigi Yavuzz aynen öyle doktorunuz daha iyi bilir tabi ama enfeksiyon riskine karşı bir adet dönemi korunmak iyi olur benimki böyle demişti