Selviinurr Hanımlar merhaba 12. Haftanın sonlarında ben çok zorlandım karnım ve midem çok ağrıdı doktorumla konuşunca da normal dedi ama ben pek rahatlayamadim hafta içi kontrolüm var bekleyemedim sormak istedim 😇
ikincimucizemmmm Selviinurr kaşık agrısı midede şişkinlik gaz ve mide bulantısı devam ediyor ne zmn bitecek acaba diye merak ediyorum
Pamugunannesi1 Selviinurr Sabah mide bulantılarım oluyor gene ama ilk baştaki gibi değil eskiye göre daha iyim. Yürürken alttan ağrı vuruyor böyle batma gibi onun dışında birşeyim kalmadı çok şükür 😌 (13 hafta oldum)
Klcygmr Mide bulantısı kusma kasıkta ağrı sanki bianda arttı doktorumda normal demişti bulantılar yavaş yavaş azalcak dedi ama geçmiyor beklemeye devam ediyorum
ikincimucizemmmm Selviinurr yok cnm geçecek diye bekliyorum çok normal dedi doktorum 14. Haftada geçmeye başlar dedi ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamamıştım oğlum oldu yine yaşamam kolay geçer diyerek hamile kaldım bu yaramaz çıktı çok çektiriyor kızım olacak bu arada
belisslinaa Selviinurr bende sadece ara ara kuyruk sokumu ağrısı oluyor o kadar 16. Haftadayım şu an ilk zamanlar hiçbir şeyim yoktu o haftalar bi ağrı o kadar zaten o doğuma kadar devam ediyor
Mery103 @Selviinurr 13+1 sağ kasığım da batma yaşamaya başladım bi kaç gündür çok rahatsız ediyor ama dinlendiğim de geçiyor biraz