Kahramankentli Bende 3 _4 gündür geliyor o akıntı 38+3 dün de hafif sancılarım vardı ama gelen giden yok henüz
Min23 Kahramankentli Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Gelir sancılar merak etme başka şeylere odaklanmaya calis belkide stres yaptığın için olmuyordur bilemedim. Ben de nisan geldi 4.gun yeni dogum yaptim
Bsrygz1 Kahramankentli bakalım hayırlısı nişan gelince hemen dogum olmuyomş yni hemen olanda var 2 3 gün sürende bir yandanda internetten bakıyorum yani yazanlar bunlar ama nişan geldgine göre çokta uzamaz herlde saglıkla gelsnlr minikler 🥰
Min23 Bsrygz1 hayırlısı olsun canım Allah kolaylık sağlıklı doğumlar nasip etsin gelir Allah in izniyle stres yapma .sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Momayse Bsrygz1 aynı durum bendede var 39+3 sabah namazından beri nişan geliyor adet olacakmışım gibi bir ağrı var bide belim çok ağrıyor
Bsrygz1 Momayse bendede bazen iğne batar gibi batma oluyo rahimde çocuk hrket ettkce kafasını hissedyrum aşşağı tarafta agrı yapıyo adet sancısı gibi hafif sancılar belimde aynı şekl ama kalkıp iş ypyrum oturup buna odaklanıp stres yapmamak için birzdanda duşa giriyim diyorum bakalm hyrlsı😊😊
Momayse Bsrygz1 bende evi toparliyorum oturunca hiç vakit geçmiyor oğlumun doğduğunu günde böyle olmuştu adet olacakmışım gibi ağrı vardı o gün temizlik yapıp misafir ağırlamıştım akşam olunca nişan gelmişti o zmn ama duş alıp hastaneye gidince çok şükür sıkıntısız doğum olmuştu
Selma33 Korkmayın benim ilk dogumumda öyle bir akıntım geldi iki gün sonra gittiğim de açıklık başlamış diyip yatırdılar ertesi gün doğum yaptım normal bence sancınızı bekleyin doğum başladığında zaten sancıları takip edeceksiniz
Arass__ Bsrygz1 ay bendende geldi sabah ic camaşırım baya bir avuc dolusu sarımsı sümüksü akıntıydı ama samcım felan yok. Doktora sancılrım başlarsa gideceğim
Momayse Arass__ benim sabah namazı vakti gelmişti daha sonrasında gelmeye devam etti kesilmeden tabi bu sırada ağrılarda başladı en son dayanılmayacak duruma geldiğinde hastaneye gittim tam açıklık var dediler yani herşey 45 dk içinde oldu bitti🤗