Eslemoyku Kızlar İstanbul’da beşik ev tipi anakucagı hamak araba vs aldığınız yerleri paylaşır mısınız ? Benim baktığım yerler çok pahalı geldi. Aldıklarınızın yeri ve fiyatlarını yazarsanız çok sevinirim ❤️
Serendipity Eslemoyku fatih unkapani alt gecitte bebek arabalari cok uygun fiyatli satiliyor 5-6bin olan arabalar orda 3.500-4bin falandi oraya bakabilirsiniz besik vs de var ama fiyatlarini bilmiyorum biz sadece araba bakmak icin gitmistik 😊
Mengihilal Serendipity orada gerçekten herşey piyasanın altında satılıyor üstelik sıkı pazarlık yapma şansınız var gidip bir bakabilirsnz hertürlü araç gereç var Eslemoyku
Z-asena Eslemoyku cumartesi bende baktim. Metro garden da e bebekte baya buyuk bir beşik 250 tlydi cok begendim alacaktm hatta ama korkuluklari pilastik hemen kirilir. Yani alip korkuluklarni degistirebilirsiniz. Bide teksen de de beşikler uygundu Simdiye kadar baktgm en uygunlari burdakiler.
Serendipity Nlfrylmz babymall sanirim umraniyede orasi icin de cok uygun demisti arkadasim sitesi var fiyatlara bakabilirsiniz. Bir de sahibindende bir bebek urunu satan yer vardi ama adini hatirlayamadim teshir veya sifir urun satiyor guzel kaliteli markalarin fiyatlari cok uygundu ama gidip gormedim
Havvadem Ben size trendyoldan 4 baby bebek arabasi modelini oneririm travel sistem iki yönlü kullaniliyor hicde pahalı ya gerek yok 600 tl 🎈besige gelince instagramdan bebekkonfor sayfasina göz atin uygun
Mervekaynak Havvadem siz aldınız mı ondan onlarda sanırım oturma yeri çıkmıyor puseti nasıl takıyorsunuz
Nlfrylmz Serendipity uygunlar bebek var Ümraniye tarafında sahibinden de buldum burayı mı dediniz acaba. Fiyatları güzel geldi çünkü 😃
Serendipity Nlfrylmz ah evet ismini hatirlayamamistim orasi ama dedigim gibi biz gidip gormedik yakinsaniz siz bakabilirsiniz 😊
Havvadem ebdk trendyolda satiliyor foto atmayi bilmiyorum trendyolda 4 baby bebek arabasi diye aratin set halinde yada tek olarak cikiyor zaten 2 yonlu surus sekli var