yasemin333 Umutcumunannesi aaa ne kadar uygunmuş gerçekten çok teşekkürler bakacağım🤗 magnetler geldi mi peki kaliteli mi görüntüsü
Bsmlh gulsahaliarya rica ederim canım hep fikir almayı severım yanlışlık varsa mesela dıkkate alırım böyle ufak bişi hem kalıcı olur hem az az verırım dedım bide cıkolata 4 ay tazelıgını koruyor olmadı yeriz🤣🤣
yasemin333 Bsmlh yok iyi demiş fiyatına zaten 2 tl yazıyor acaba daha pahalı olan bir ürünü 2 liraya mı düşürdü diye düşündüm de o yüzden sordum.☺️
Bsmlh yasemin333 canım yuvarlak açacaklar hangi model olursa olsun 2 dedi ama çikolatam 2 ay dayanır dedi ben magneti orda yaptıracagım ama çikolata öbür aldığım dokmecıkolata sayfası cünkü daha dayanıklı
Bsmlh yasemin333 tabi o pelitle anlaşmış benım dedıgım çikolatacı ondan uzun süre taptaze en güzeli açacak ordan çikolata öbür yerden ikisinede aynı baskı olabılır baktım ben var aynısı🥰
yasemin333 Bsmlh ben de aynı baskı istiyorum bir bakayım hangi modeller aynıymış🥰 teşekkürler bu arada🤗
Lady-pnkk Magneti yarendavetiye sayfasindan cikolatayi madlenbebekcikotasi sayfasindan yaptirdim harika geldi ikiside ve fiyatlar cok uygun tavsiye ederim
Parsbebiko Bsmlh ben iki modelden de yaptırdım yuvarlak ve uzun olan 25 er tane iki ayrı desen yaptırdım hatta uzun olanı sayfasına koymuş Mert Pars yazıyor
Parsbebiko Bsmlh ben 2 liradan yaptırdım ama kampanya vardı belki bitmiştir uzun olanları bı tık daha güzel 😉
ozkansacfatma Çikolataları tadindacikolata17 sayfasından, magnetleri de yaren davetiye sayfasından yaptırdım ikisinden de çok memnun kaldım😇İkisini de küçük prens baskılı yaptırdım aynı firmadan yapılmış gibi çok da cici oldular🤗