lifeofmybaby Didem34 bunu yapan tek psikopat ben değilmişim 😂😂 gece bile uyandığımda dürtüyorum annelik iç güdüsü işte endişe ediyoruz sürekli😍
Didem34 Safiyecicek Minigim20 lifeofmybaby gece tuvalete kalkıncada dürtüyorm bi iki kıprasıyo sonra rahatla yatıyorm sabah kalkıyorm ses seda yok dürtekliyorm hareket edince Allahm sükürler olsn diyip rahatlıyorm tek manyak ben olmadıgımı düsünüyorm bence 😂😂😂😂😂
Minigim20 Didem34 aynen canım yalnız degilsin eşim bazen bana bı rahat bırak kızım i diye söyleniyor onun da biz gibi uyumaya ihtiyacı var falan diyo ama dinleyen kim bildiğim i okuyorum 😂
lifeofmybaby Didem34 doğunca da onlar bizi rahat bırakmıcak birazda biz dürtelim ama dimi hep yatış olmaz 😂😜😜
Didem34 Minigim20 benmkide kızıyor dogdugundada uyandır bakalm böyle uyandırabilecek misn diyor😂 onlar bizimle aynı duyguları yasayamıyolar biz fazla üzerine titreyip evhamlıyız onlar rahat düz mantk😄 analıkta böyle bise demekki. Zaman geçtikce heycan endise mutluluk artıyor yaklastkca 36+3 olduk Allahm hepimize sag salim bebislerimizi bagıslasn🙈🐣
Yasoo96 Yaaa ne guzel 😍insallah ben de o gunleri gorurum😍 hareketleri hissetmeden onceki donem cok kotu degil mi ? Hic bi sekilde bebegin iyi olup olmadigini anlayamiyorsun ve bu cok tedirgin edici. Eve ultrason cihazi alasim var 😂😂
Didem34 Yasoo96 hepimiz en baslarda düsünmüstk onu😂 hareket edimce cok rahatlıyorsn bu seferde 1-2 saat etmezse tedirgin olup bizim gibi böyle dürtüp uyandırıyorsn😂 hamileliğimin em güzel yani zaten bu hareketleri ❤️
tugbaayilmazz Didem34 yatarken uyanınca gün içinde bazen yorulduğumda hareket etmiyo dürtüyorum sanki rahatsız oluyomuş gibi tepki veriyo gülüyorum 🥰
Didem34 Ozgecetindag dimi bide işin o kısmı var sürekli kontrolll🙈 ah bu analık ne zormus bence 50 yasınada gelse cocugumuz ömrümüz varsa hep tetikte olacagız heralde 🤦♀️ lifeofmybaby bencede canmm fazlasıyla suan hakediyorlar😂 tugbaayilmazz yaa bende aynısı😂 rahtsz etmism gibi oluyor cok gülüyorm
Ozgecetindag Didem34 doğduğunda da nefes aliyor mu diye kontrol başlıyor 😅 1 aydan sonrada aman ellemeyim sakin uyanmasin diye odadan hızlıca kosar adimlarla kaçmak basliyor😅