MasalAlparslanMom Sema166 devlette ben sadece 1 kere acilden gittiğimde ultrason kağıdı alabildim bi meselede o zaten 🤷🏻♀️😅
Sema166 MasalAlparslanMom Ben istanbulda gittim bi resim ve bide ölçüm kağıdı vermişlerdi 2 gün üst üste bakıp verdiler hataneden hastaneyede değişebilir belki randevulu değildim acilden giriş yapmıştım zaten normalde bursada gidiyorum özel hastaneye
Kevsersepettttt dlrcntz aynı şeyle bende karşılaştım canım detaylı ultrasona girdiğim de boy ve kilo sordum yanlış soruya doğru cevap verilmez bebeğin iyi haftasına göre dedi söylemedi sadece tahmini bir şey dedi şimdi ben sana örnek vereyim dedi 100. Gram söyleyeyim dedi ama belki bebek 200 dedi bu sadece tahmini dedi ve Doğum kafa çapına göre oluyor die biliyorum canm yani takılma fazla ben bilmiyorum şuan bebeğim ne kadar 🤷🏻♀️
MasalAlparslanMom Kevsersepettttt devletle özel arası ortalama 600 gr farkediyo benim her gittiğimde aylık 1er kere mutlaka aynı haftalara takip ikisinede gittim . Bebeğin pozisyonuna cihaza göre değişkenlik gösterebiliyormuş evet
Sevda6767 Şu açıdan haklı net bi ölçüm olmuyo. Aynı gün içinde 3 defa ultrasona girmek zorunda kalmıştım. Üçü de farklı çıkmıştı. Ama şöyle de bişey var ölçüm kağıdında +180 -180 gr gibi sayılar yazar. Yani bu araliklardadir bebek. Hani net olmasa da aralik değerini söyleyebilir bence. İnsan sağlıklı olduğunu bilse bile kilosunu boyunu merak ediyor
Zhrnc dlrcntz benim doktor 20 den beri ben sormadan söylüyo Unutuyorum çünkü her seferinde baş popo Popo ayak mesafesini kilosunu tek tek söyler
[silindi] dlrcntz 18.haftadan sonra boyunu hiç söylemedi artık bebek pozisyondan dolayı net ölçü olmaz dedi. Femur kemiği ölçümünü yapıyor ultrason kağıdında o yazıyor onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş ortaya ben öyle yaklaşık bu kadar diyorum. Ama kilosunu söylüyor yani benim doktorum kilosunu söylüyorsa herkesinki söyler herhalde biraz cinstir çünkü😂 karın çevresini baş çevresini falan da mı ölçmüyor. Ölçüyorda bence sana söylemiyor çünkü bebeğin gelişimi ilerde mi geri de mi anlamak için onları ölçüyorlar. Her anne bilmek ister belkide yanlışlık olmasın diye söylemiyordur. Bi başka doktora gitsen orda öğrensen olmaz mı
dlrcntz [silindi] her gittiğimde birşeyler ölçüyor kafasını falan oradaki sekretere söylüyor o yazıyor
Hande2017 Bugün kontrole gttik 36+3 haftalığız 3.078 gr. 50 cm her muayene gttğmzde standart öğreniriz bu en doğal hakkımız