Renaaa Mucizem31 MaşşAllahlar olsun. Kendini anormal hissettiğin şry aslında senin şansınmış bak 😇 bi çok kişi yerinde olmak isterdi. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın 🤗🤗🥰
Angela BRUTAL-BETTY ilk gebeligimde hic yaşamadım cinsiyeti kız o ona bakmıyor inanın simdi de ara ara gelen bulantilarim var neyle alakalı bilmiyorum ama her cocuk farklı iste
Tubikcay Renaaa benim de yok denecek kadar az bulantım oldu. Şimdi 8 aylık geçenlerde akşam bulandı baya herkes şaşırdı tersine gidiyorsun diye :) neyse ki geçti bence biz şanslıyız
Zeynepppp34 BRUTAL-BETTY çok ilginç benm de hiç bulantım olmadı 5 buçuk aylık cinsiyetinizde erkek miş 😌
Zzozan Renaaa bende bulantı yok bende mi terslik var diye düşünüyordum ☺️ama yemek kokusu tiksindiriyor koklamak tatmak istemiyorum
Buketcenk Renaaa 7. Haftada başladı 9-10. Haftada bitti kusmadım ama felaket koku hassasiyeti mide bulantısı oldu bazılarında kısa süreli bile olmuyormuş benim ondan sonra olmadı şükür
Princessmom Buketcenk inşallah canım Allah acısın bana ilkinde kusmakdan hastanede yatmıştm aynı günlere dönmek istemiyorum 😔
minisinannesiiii Renaaa ben sadece aksam yemegi yiyince geri kusuyodum onu doktora sordum midem bulanmiyo diye şanslısın işte dedi 😀
Bedis94- Renaaa ne güzel işte mide bulantın yok şükret. Keşke bende mide bulantısı yaşasam da mide yanması yaşamasam lanet gelsin diyorum artık😱😭