ilknuryakiskan 24undebiranne teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 Allah herkesi yavrusuna sağlıkla kavştursun ☺️
Mapleleaf Yasmink sizin yazdiklarinizi okuyorum cok endiselisiniz lutfen rahatlatin kendinizi erken dogum olmaz yazmissiniz ama haftaniz dogursaniz bile gayet iyi bnce korkmayin endiselendirmwyin kendinizi bosa saglikla alin kucaginiza 🥰
Yasmink Mapleleaf aynen çok pimpirikliyim çok karamsarım neyse az kaldı zaten buralara geldim ya çok şükür☺️☺️☺️
24undebiranne Ayten-1907 Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim hasta olan bebişlerimizede sifa versin insallah 🤲
24undebiranne Hatice1_ benide aslinda en cok korkutan belirsizlik normal mi olucak yoksa sezeryan mi bilememek 😨
24undebiranne MiniCooperAnne cok sukur benimde yaza denk geliyor ister istemez evlerden atarizz kendimizi yazin evde durmak olmazz 😁 kışın duruyorsunda yazin hep gözümüz disarlarda oluyor 😁
24undebiranne sinem_a hayirlisiyla gelsin insallah 😊🤲 Ne zman gelicegi bebeşin tercihi bakalim kac gun sonra kucaginizda olucaakk
Ozge5500 24undebiranne son 99 bende sag sağlim kucağıma almak istiyorum ve cok korkuyorum kesede amniyotik bant var dendi lutfen dua edin 🤲
24undebiranne Ozge5500 Allah im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah tabikide dua ederizz 🤲