Duruaslan 24undebiranne merak etme zaman su gibi akıyor bende acaba tekli rakamlara gelecek miyim die diye düşünürdüm 27 gün oldu doğum yapalı😍
24undebiranne Duruaslan Yaa insallah sagsağlim bende dogururum korkusuzca endiselenmeden 😊 Sizede Allah im saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ❤
Mapleleaf Yasmink sizin yazdiklarinizi okuyorum cok endiselisiniz lutfen rahatlatin kendinizi erken dogum olmaz yazmissiniz ama haftaniz dogursaniz bile gayet iyi bnce korkmayin endiselendirmwyin kendinizi bosa saglikla alin kucaginiza 🥰
24undebiranne morpella geri sayim baslamiss gercekten cok heyecanli günler 😊 benim son 5 kalsa ne yaparim bilemiyorum yerimde duramazdim sanirim 😁
damlaaltinay Balbocegi_ aynen kuzum Allah’a çok şükür 🤲 hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah 🤲
damlaaltinay 24undebiranne elhamdulillah:) bende ilk gece hamile kaldım. Ama sorun şu doktorların dediği o şey yüzünden kızken 5 sene depresyon yaşamıştım resmen 🥺
24undebiranne damlaaltinay evett bende doktorlar yuzunden ve cevredeki insanlar yuzun bunalima girmistim gercekten evlenmek bile istememistim bir sure ama simdi iyikii diyorum 🤲😊
24undebiranne Ozlemust ben 99 larda kendimi sakinlestirmeye calisiyorim son 9 da filan dusunemiyorum 😁
24undebiranne Ayten-1907 hayirlisiyla sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah bende devlete gidiyyorum ne kadar kotu vs. Deselerde ben oyle dusunmuyorum 😊 bence özel de devlette bi fark goremiyorum hatta bu zamana kadar duyduklarim devlet hastanesine gidilmesi yonunde
Ayten-1907 24undebiranne geçen gün Bi asistan bebeğime kötü Bi hastalık söyledi dilim varmıyor ismini demeye 😒 sonra başka bir doktor geldi Bi sorun yok dedi ama o süre için de aklım gitti.. Bebeğim sağlıklı olsun daha ne isteyim🤲🤲
24undebiranne gullcannn tabi bende 99 diyorum ama belki daha erken belkide geç bilemiyoruz bakalim bebislerimiz nasil tercih edicek 🤲😊