Kmndas Kızlar 4 baby marka bagi model bebek arabası yüksek fiyatlı muadillerinin yanında baya uygun aynı model arabalar 2500 den başlıyor prego kraft gibi markalar ama bu bebek arabası için hiç yorum yok internette gidip göreceğim bi mağazada yok oturduğum yerde kullanan var mı bu markanın kalitesi nasıl genel olarak kullanan var mı bu modeli yada tercih eden
gulfem_93 Kmndas ben çok beğenerek aldım kullanımı aşırı pratik geldi bana, henüz kullanmadım hamileyim daha ama hem uygun fiyatlı olması hem de kullanımının pratik olmasından dolayı çok karşıma çıktı, ben de gidip inceledim gerçekten de öyle. Ama kullanmadım
gulfem_93 Kmndas yok hayır aksine ben de şüphe etmiştim ama gidip gördüm gayet kaliteli geldi ve satın aldım. Puseti falan da gayet eve gelince baktım kaliteli, içinde kendi oturma pedi falan var. Benim hoşuma gitti rahatça kullanacağımı düşünüyorum yer sorunu da yok gibi bişey.
Ays0 Civilde vardı yanlış hatırlamıyorsam üstün körü bakmıştım çok inceleyemedim ama çok uygundu fena da durmuyordu. Ben de bekleyim yorumlara göre alabilirim
Kmndas gulfem_93 çok sağol canım internette hiç yorum olmayınca insan da merak ediyor nasıl bişey diye bakalım inşallah bende alıcam Trendyol dan alırsam beğenmezsem iade de ederim diye düşünüyorum
elfelf00 N11 den aldım güvenilir bi sayfa arama kısmına mamma kitten gold travel sistem bebek arabası yazarsanız 899 ₺ şuan