Merhabalar, çok memnun olduğum, İzmit’te Bertan Akar doktorum Medicalpark’ta iken, Özel Kocaeli Hastanesi’ne geçti. Kendisinden çok memnun olduğum için Özel Kocaeli hastanesine gitmeye başladım, ancak Medicalin fiziksel koşulları ile karşılaştırıldığında çok fark var, doğum yaptıktan sonra kalınan odaları falan da gezdim, hem çok küçük hem çok eski, kullanılan yastık çarşaf bile eski, üstelik doğuma 3.750 tl isteniyor ancak covid dolayısıyla süsleme fotoğraf olmadığı söylendi, fotoğraf paketi ekletirsem 500 tl ekstradan alınacağı ve sadece odada çekim yapılacağı, ameliyathanede olmayacağı iletildi, hatta sadece eş ve 1 refakatçi dışında ziyaretçi alınmayacağı, refakatçinin bile değiştirilemeyeceğini belirttiler. Medicalde fotoğraf çekimleri devam ediyor diye biliyorum, en son 4.500 tl demişlerdi, zaten özel kocaelide de foto paketi ekletseniz aynı olacak ancak hizmet çok düşük. Medicalde çok reklamı yapılan Ümit hanıma da gittim ancak sadece reklam olduğunu anladım, ertesi gün kanamam olduğunda bana geri dönüş bile yapmadı, aynı zamanda instagramda story paylaşıyordu. Yine sağolsun Bertan bey yardımcı oldu. Yıldız Ayhan Tunçay a da gebe olmadığım zamanlar normal kontrollere gidiyordum iyi bir doktor ancak gebelik takibi için kimseden önerildiğini duymadım, sizlerin fikrini almak istiyorum, doktorumdan çok memnun olduğunuz için hastaneyi beğenmesenizde o hastanede doğum yapar mıydınız, yoksa fiziksel şartları için hastaneyi mi alternatif bir doktorla seçerdiniz? Bir de doktoruma soramadım mesela istediğiniz bir hastaneye kendi doktorunuzu doğum için çağırabiliyor musunuz?