beybikos Anne88 dabaah saat ona gelsin yemek yememiş olayım gurulduyor hemen 😁 diyorum acıktı heralde. Eskiden olmazdı.
Anne88 Ahsentas gebe olup olmadığımı bilmiyorum sürekli testlerde negatif olduğu için moralim bozuluyor ama bi anda bi göbeğim çıktı kendimi umutlandırmak istemiyorum da ama böyle bişey olabilirmi
Ahsentas Anne88 gebelik henüz yeniyse zaten göbeğiniz hiç çıkmaz bilimsel olarak bile 12. Haftadan sonra en zayıf insanlarda bile çok az belli olduğu yazılır belki başka bir sebebi vardır🤍İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız
Kara1833 Karında şişkinlik sanki boşmuş gibi olması ve sanki bişey yememiş gibi olmuştu bana ama tabi herkes bir olmuyor belirti olabilir olmayada bilir öğrenmenin tek yolu ya kan vermek 🙂 yada adete 2 3 gün kala veya adet günü test yapmak 🤗
Anne88 Kara1833 evet şuan bende özellikle geceleri tam ekmek bitiriyorum diyorum bu ben olamam noldu bana acaba stresten kendimi yemeyemi vurdum bilemiyorum 😂🤣
Kara1833 Anne88 her ikiside olabilir en iyi test yap yada kan ver 😁 arada kalmak kötü bişey insan meraktan çatlıyor ama negatifi de duymaktan görmekten korkuyor 😁
Kara1833 Anne88 rabbim nasip etsin o mutlulugu biz şuan 8+2 deyiz rabbim kucagını boş bırakmasın tez zamanda bir evlat nasip etsin yüce rabbim 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲 duacınızım hep