Ahsentas İlk başta özür dilerim böyle başlık açtığım için ama insanların girip yardım etmesi için bu başlığı atmam lazımdı. Her neyse konuya dönüyüm ben 39+2 hamileyim akşam üzerinden beri aşırı mide bulantım var sizce doğum habercisi mi?
Sonaygonca Ahsentas bnde 30 +2 yım bnm de midem bulanıyor ve baş dönmem oluyor Allah korusun çok erken daha bnm ki ,😟
Brn16 Ahsentas ben hastanede sancılarımi karşılarken midenin bulandigini söylemiştim hemşirelere alttan açılma gerçekleştiği için olur normal demişlerdi
Asya_aa Ahsentas bu konu hakkında bir bilgim yok ama bende böyle post açacam galiba cevap gelmesi için uygulamada olanların hepsinin dikkatini çekiyor kaynana görünce elti akşam ne pişirsek bişey soruyoruz ya bir kişi yada 2 kişi anca dönüş yapıyor
Ayssmom Ben de öyle düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. Bu arada konu etiketiyle ne alaka diye linçlemeye gelmiştim 🤪🤪
Ahsentas Ayssmom kaynana postu olmasa kimse girmiyor gerçekten bende özellikle kaynana postlarını geçiyorum. Happy kaynana oldu uygulama😂
Ayssmom Ahsentas ben de 38+5 haftalığım çok nadir midem bulanıyor, karnımda kasılmalar oluyor, sırtımda ve belimde inceden bir ağrı var ve büyük tuvaletimi yaparken kalçama sancı giriyor sanırım ıkınmaktan. Benim sıkıntılarım bunlar ve gelen giden yok
Ahsentas Ayssmom o tuvalet olayı bendede oluypr tuvalete oturduğum an vajinamda sanki bi kapak açılıyormuş gibi hissediyorum. Benimde hiç bi belirtim yok nstde sancım hiç çıkmadı ama akşamdan beri olan bu bulantı beni mahvediyor
Ayssmom Ahsentas benim sancılarım çıkıyor hep ama ben hissetmiyorum demek ki çok değil ya da acı eşiğim yüksek 😅
Yaagmurr Ayssmom anladım benimde 1 hafta boyunca aynı şekilde olmuştu ve sizden farklı tek iç çamaşırımda sızıntı görüyordum hep akıntı sanıyordum ama suymuş bende sancılarımı hissetmiyordum doktoruma yazdım çağırmıştı hemen aynı gün doğum yaptım ondan merak ettim sizinkinide
Ayssmom Ahsentas sancın olmaz, olmaz sonra bir olur doğurursun benim 37 haftalıkkende sancım vardı hala var ama bak bebeğim hala karnımda 😄😄
Ayssmom Yaagmurr ben de 3 gün sonra gideceğim inşallah. Benim de sulu akıntım hep geliyor ama tek su değil akıntıyla birlikte geliyor o yüzden endişelenmedim sence endişelenmeli miyim
Yaagmurr Ayssmom şöyle tarif ederim böyle şeffaf bi kere dokunmuştum şüphelendiğimden yapışkandı o yüzden akıntı sandım ama suymuş işte hatta suyun bitmiş denicek kadar az kalmış demişti üstüne 4 cm açıklık olunca yatış verdi direkt sende bi kontrol et aynıysa doktorunu bilgilendir hiç olmazsa haberi olsun yani benim 1 hafta öyle devam etmişti 3 gün beklesen sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum da şimdi bişey olursa Allah korusun yanlış yönlendirmemeyim