Minik_kalplim_ Uyuyamıyorum kızlar öyle bi öksürüyorum ki boğazım parçalandı boğuluyorum ayrıca kustum bi sürü çok kötüyüm bebeğe zararı olurmu bu öksürüğün yoksa doktora gidimi ?
Ozge20ulu Minik_kalplim_ canim şikayetin varsa tabi git neden burdaki insanların lafıyla hareket edeceksinki
mineu8 Minik_kalplim_ neden olduguyla ilgili git tabii ben de 20-24. Haftalarda cok fena olmustum nerdeyse idrar tutamaz hale gelmistim her yerim acimaya baslamisti 😣 cok sukur kizima birsey olmadan bitti 😊
Yooookkk1 Minik_kalplim_ oksuruk için bir bardak ılık sut bır cay kasıgı toz zerdecal yarım cay kasıgı karabiber karır ıc dıyorlar mucıze diye ovuyırlar bende sahangıller gıye Instagram fenomenleri var onlardan duydum ordakı gonul hanımda hamıle onlar oksuruk için bu tarıfı verdı cok ovuyırlar
Sevcan34 Minik_kalplim_ evde bal zencefil varsa hemen yap iç gıcıgı alıyor öksürüğe çok iyi geliyo sabah öğle akşam yap bi çay kaşığı bala yarım çay kaşığı tarçın macun kıvamına getir karıştır iyice hemen iç çok iyi geliyo ben astım hastasıyım onunla duruyorum tarçın oysa zencefil de olur
Serifeisitmir Minik_kalplim_ canim benim öksürüğüm vardi covidden dolayi ama oncesinde vucut agrisi falan yasadim sarimsakki süt ile gecirdim bebeğime bir zarari olmadi
Lalala Minik_kalplim_ öksürmekten zarar gelmez ama Bi doktora görünün grip mikrobu zararlı olabiliyor bebek için geçmiş olsun 💞💞
kalben_duam Minik_kalplim_ ıhlamurun içüne ayva elma koyun kaynatın balla birlikte için çok iyi geliyo
Baobap Minik_kalplim_ ben 3-4 aylıkken haftalarca öksürmüştüm. Doktor bebeğe hiç bir zararı olmayacağını söylemişti o zaman. Beni zorluyordu ama uyutmuyordu. Gece yatmadan sıcağa yakın sütün içine tepememe bir tatlı kaşığı bal ekliyor içiyordum o baya iyi gelmişti. Birde pastil çok işe yaramıştı.Çok geçmiş olsun.
Minik_kalplim_ Lalala çok teşekür ederim dün geceye göre biraz daha azaldı ama tuttumu tutuyo yine illet
Prenses21 Minik_kalplim_ canim bnde oyleyim sprey kullandim burnuma griptim oksurugum kaldi ilac kullanamiyoruz malesef anca soguk alginligi gecirirdi kullana bilseydik sicak seyler ic portakal ye limonu sade yiyebilirsen ye c d vitamini cok bunlarda gecmis olsun
mineu8 Prenses21 ben de oyle biliyorum ne doktorum ne eczacim vermemisti bana da balli ilik sut gunde bir bardak da ihlamur onerebilmisti sadece