ebrunuz__ 23 haftalik hamileyim 5 temmuz dogumum 3 ay kaldı fakat hala karnım büyümedi gibi bisey hamile oldugumu kimse anlamiyor bile kilo aldigimi dusunuyorlar bebek saglikli midir yasayanlar varsa yardimci olabilir mi endişeleniyorum :(
Melike95 ebrunuz__ bende 25 haftalık hamileyim komşum aaa sen hamile misin belli değil hiç dedi bende zaten tombul olduğum için karnım çıkmadı dedim sustu gereksiz yere stres yapmamamk gerek
Isilhanim87 ebrunuz__ bende öyleydim hafif göbeğim var gibiydi bebek belirgin değildi. 29 Hafta gibi bebek belirginlesti ve karnım büyüdü.
Ozge20ulu ebrunuz__ bı aya kadar çıkar canim bide kış olduğu için monttan hirkadan belli olmuyo şuan tam insanların sormaya çekindiği hafta ,acaba hamile mi kilolumu🤪ben 27 haftadayim baya belli artık 🥰
Ozge20ulu Rojda24 iç karın diş karın diye bişey yokmuş canim doktorum söyledi yanlış bilinen şeyler bunlar dedi bende bilmiyordum🤪
MomDad ebrunuz__ korkma canım benim de ilk gebeliğim de karnım hiç yoktu. Hamile olduğum anlaşılmazdı. Doktoruma sorduğum da iç karnın geniş ondan ama bebek güzel gelişiyo demişti.36 haftalık doğum yaptım 3.550 gram doğdu oğluşum 🙏🏼
Hum69 33 haftalık hamileyim daha yeni belli oldu karnım iç karnın büyüktür seninde canım onu dertetme kendine akışına bırak bak görüceksin nasıl büyüdüğünü bende senin gibiydim ama şuan büyüyor
Wonderwoman ebrunuz__ hehehe canım skinti yok benimde öyleydi 30 haftama kadar neredeyse demeden kimse anlamıyordu 🤭🤭 şuan 37 Ci haftaya giricem 7 aylık falan duruyorum hiç endişe etme canım tadını çıkarın
Cansu101706 ebrunuz__ canım doktorun bebeğin kilosu şu kadar demiyor mu. Ya da geri ileri diye söylemiyor mu. Ben kilosu söylenince gelip araştırma yapıyorum bakıyorum normal. Herkesin ağzı burnunda olacak diye bir şey yok. Kendi kendini strese koymuşsun
Fatma2277 ebrunuz__ bugün yeni doğum yapıp hastaneden çıkan bir kadın gördüm ben 4 gün sonra 9 aylık olucam karnı benden büyüktü. Benim karnım da son aylarda çıktı ama onunki kadar bile değildi. Bebek sağlıklıysa o kadar önemseme bence
Sevi36610 Ben 25 haftalık hamileyim ama sanırsınız 30-35 haftalık hamileyim o kadar karnım var.tamamen fiziksel bence bu durum.
AycanAycan19 ebrunuz__ bnde ayniydim 20 haftadan sonra fark etmeye başladım acken he hic yoktu gene yemek yiyince cikiyodu suan 29 haftalikk belli oldu yani. 50 kg ile hamile kalmistim bnde ama goruntu itibariyla cok zayiftim😄 belkide ondan