Irmakayla 18+5 olduk allahm böyle birsey olamaz acıkınca hemen yemessem sanki günlerdir aç gibi hissediyorum kendimi ağlayacak hale geliyorum sinirleniyorum cok garip degil mi 14 haftama kadar yemek denilince ögürüyordum simdi deli gibi acıkıyorum
Gulyuksel55 Irmakayla Annemmm kıyamam seni çok iyi anlıyorum tek oturuşta neredeyse 1 bütün ekmek yemeye başladıysan hatta yiyorsan hoşgeldin😂😂😂 bende öyleyim özellikle de gece çok acıkıyorum ☹️
Ozge890 Irmakayla bende öyleyim yemek olunca dayanamıyorum acıkınca gozum donuyor ne buluyosam yiyorum esim beni doktora şikayet ediyor cok yiyorum diye artık 🥺🤣🤣🤣
Irmakayla umutunannesii cok tuaf yaaa inanılmaz bişey oluyor annemden allah razı olsun alt üst oturuyoruz sabah kahvaltı hazırlar uyandırır beni bası agrımıs bi indim kahvaltı yok dünya basima yıkıldı
Gulyuksel55 umutunannesii 😂😂😂 Gözün aydın ye ye aç kalma yemeyince uyutmuyor bu sıpaları gerçi yiyince de uyutmuyorlar sonuç aynı ama aç kalma sakın kan şekerin tansiyonun düşer hamilelikte daha kolay oluyo bunlar 😉😉😉