Merhaba kızlar öncelikle bende burda bi cok doğum hikâyeleri okuyup bazen korku bazen heves ediyordum ,ikinci doğumum ilkim normal doğum olmuştu suni sancıyla ve cok korkmuştum ikinciyi düşününce kesinlikle sezeryan istiyordum ve allahin takdir-i öyle de oldu, neyseee 40 haftaya kadar gelince cok ağrılarım oluyordu gerek kasık gerekse bel ağrıları ve ödemlerrr 25 kilo aldim son haftalarda uyuyamiyordm ve beni fazlasıyla yoruyordu artk hamilelik, en başından
Beri kontrollerimi devlet hastanesinde yapiyordum hep bir hafta öndeydi bazen iki haftayi da buluyordu , geldik mi 40 haftaya 🤗 beni artk korku sarıyordu ya kakasini yaparsa belirti vermezse die ,neyse cuma günü üst kat komşumuz aksama dogru kurabiye yapip getirdi bize ve bana kardeşini anlattı bebek kaka yapıpta yutmus yesilimsi olmus (anlatmiyacam etkilenenler olablr ) diyince bende korktm 9da esim geldi anlattim acile gidelim die esimde oralı olmadi doktor 42 haftaya kadar bekle dmis bosuna gidecez birsey olmiyacak die söylendi durdu neyse 9 da gttik nst ,idrar ,alt vajina muayane, karın ulstrason derken saat 11 buldu ve karnimdan bakinca bu bebek baya iri 4700 çıkıyor istersen sezeryan yapalm dedi ,bende normal doğumdan korkan biri olarak kabul ettm kan tahlilimi o gece alip pazartesi polikiliniklige gelip sezeryan için gun almamı söyledi neyse kan verdim eve dogru geldik eve varmak üzereyken hastaneden aradılar baska bir doktorun dha inceleyeceğini ve gelmem gerektiğini soylediler tekrardan acile geldik ve yatışım yapıldı sonta falan taktılar, biraz acitti tabi derken masaya yattm sirtimdan islem yapildi ama uyusmadi ben hissediyordum doktoruma soyleyince genel olarak uyutuldm kalkinca cok üşüyordum karnimda baya agiriyordu servise getirdiler esim ve Görümcemi görünce aglmaya başladım, esim bebegi gördünmü cok tatlı derken bebeği getirdiler pespembe minnak burunlu miss kokulu kızım 🤗🤗☺ okdr tatliki bakmaya doyamiyoruz ve kilosuda 4200 çıktı yani normal kabul etseydim bile sıkıntı çıkabilirdi ,ve sezeryan güzel bi yandan hic birsey hissetmeden bebegin kucağına geliveriyo ama sonrası zor, sartlariniz elverisliyse normal dogum en güzeli , programi silip happy kids gececem , allah herkesin yardimcisi olsun olmiyanlarada nasip etsin 🙏🤲