Kızlar şimdi biz 29. Haftaya giriyoruz bu ay eksiklerin hepsini tamamlayacağız şimdi benim bi kaç kafama takılan şey var sizlerden fikir istiyorum ❤️
-ilk önce hastanede giydirmek için bebişime 2 Li takımmı alsam yoksa onun yerine 5li hastane çıkışımı hastane çıkışları küçük olur diye tereddüt ediyorum ve ilk 3 ay için kaç tane takım almam gerekiyor yaz bebeği olacak 1 tane 7li hastane çıkışımızı aldık zaten
-ikincisi wee nin biberon ve emziğini aldım ilk zamanlar gördüğümüzde ama aventin ürünlerini alalım dedik ama ilk etapta ben tabiki emzirmek istiyorum deneyeceğim gerek yok ilk alma dediler biberon emmezse alıyım diyorum emziğide wee ninkini tutarsa sonrasında avent alıyım diyorum bazıları hiç emzik almıyor
-üçüncüsünde hastanede giymek için lohusa seti alıyım diyorum hem fotoğraf çekeriz hemde kanama kontrolü yapıyorlarmış doğum sonrasında boydan gecelik daha iyi oluyormuş onumu alsam yoksa düz boydan gecelik daha mı rahat olur. Tabi iki tanede normal takım alcam
şimdiden cevap vereceklere teşekkür ediyorum hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum 😍🤲