Annekusum Semahasan001 adetten 1 hafta once gebeligi tespit eden erken gebelik testleriyle ogrenenler var galiba normalle yapincada silik cikiyomuş
tipikbiryayburcu Semahasan001 Erkenlik gebelik testi ile 6 gün öncesine kadar gösteriyor. Ama yine de adete yakın yap bence. Benim de seninle aynı tarihler ben 25 Martta yapacağım
Annekusum Kizlar gebelik belrtilerini adete 2 hafta kala hissetmeye baslayan var mi peki 2 qundr belimde agri var ince ince ve kasiklarimda ince sızılar batmalar oluyo adet olacakmiş qbi ama daha 14 qun var. Var mi benimle ayni olann 🙄
tipikbiryayburcu Annekusum Canım ben daha yeni hissediyorum biraz göğüs ağrıısı ve ara sıra ağrı. Adete 4-5 gün kaldı
Annekusum Neslibt72 erken gebelik testi yapsaniz cikar belki aslinda ama evet sonucu deqistrmez yinede beklemekte fayda var 🤗🤗
Neslibt72 Annekusum evett sonuç değişmiyor gene de son günlerde sürekli yapsam mı düşüncesi de aklımdan çıkmıyor 🤷🏻♀️
tipikbiryayburcu Mavi_- İyiiyim canımm sağol, sen nasılsın? Göğüslerimde ağrı başladı dün akşamdan beri bi onun sızısı var o kadar. Sende durumlar nasıl 😌
Mavi_- tipikbiryayburcu bende de öyle göğüs hassasiyeti akıntı arada kasık ağrısı tabi adet belirtileri de olabilir 1 hafta nasıl beklicem allah bilir
tipikbiryayburcu Semahasan001 Evet. Dün bi ovülasyon testi yaptım kopkoyu oldu yumurtlama oldu yine galiba ara ara sancım vardı. O yüzden dünde değerlendirdim. 25 Martta da erken gebelik testi yapacağım
tipikbiryayburcu Mavi_- Yaa evet bekleme işi çok zor bende çok sabırsızlanıyorum. Ya bende de var 1 haftadır akıntı affedersin iç çamaşarımı bembeyaz yapıyor her gün iç çamaşırı değiştiriyorum. Sendeki nasıl?
umudumvar2 tipikbiryayburcu canım ümit vermek gibi olmasın da adete yakın ovulasyon koyu çıkması gebelğe işaret olabilir çok var öyle öğrenen
Semahasan001 tipikbiryayburcu yanlış alamazsanız ilişki sırasında beyaz koyu akıntı yumurtlama belirtisi falan olabilir mi.?
Mavi_- tipikbiryayburcu benim ilk hamilelikte hep beyaz gelirdi ama bu ay ki bi beyaz bi hafif sarıya yakın geliyo enfeksiyon falanda yok yani bi de göğsümden ziyade göğüs ucum çok acıyor
tipikbiryayburcu Semahasan001 İnşallah canım. Senden de güzel haberler alırız inşallahh çok dua edicem 🙏🏻
tipikbiryayburcu Mavi_- Benim de öyle ya sarı gibi ve bende de ilk defa oluyor bu kadar akıntı anlamadım
tipikbiryayburcu umudumvar2 Evet öyleymiş canım ümitlenmekte istemedim o yüzden bekliyorum erken gebelik testii yapmayı bakalım
tipikbiryayburcu Semahasan001 İlişki sırasında değil de normal zamanda akıntı gelmesi ve adet sancısı gibi sancı olması yumurtlama oluyor. Benim 1-2 gün önce akıntı başlamıştı gün içinde tuvalete gidince görüyordum sancımda olmuştu sonra yumurtlamayı gördüm