tipikbiryayburcu fiona13 Adetim 27 gibi adetimden bir kaç gün önce yapıcam canım 25 inde erken gebelik testi yaparım
fiona13 kızlar selam bu ay femara kullndım. 5 gün günde 1. sat 25 subat bat 24 mart. ayın 11 martta yumurtam çatlamıştı. iğne olmadım. 8-10-12 ilişki oldu. sizce ne zaman çıkar kanda yada idrarda? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
nuzunismail Beste0636 İyi bari ya sevindim. Aynen bana da doktor ilk gebeliklerde olur demişti. Sen şimdi yeniden deneyecek misin bu ay ?
Beste0636 nuzunismail evet canım 19 unda olmam gerekiyor geçtikten sonra folik asite başlayıp deneyeceğim sen deneyecek misin
nuzunismail Beste0636 Ben 22 şubatta adet oldum bu ayı değerlendiriyoruz bakalım inş nasip olur. Sen de hayırlısıyla inş kavuşursun bebişine
Beste0636 nuzunismail amin insallah canım sende kavuşursun 🤲🏻Hayırlı haberlerini bekliyorum iletişimde kalalım 🦋
Erenediz Heryerde görüyorum ama tam olarak anlamıyor bat neye deniyor adetin ilk gününemi acaba acılı nedir ☺️ Başlangıc adet tarihi diye düşündüm ben ama size sorayım
Erenediz Benimde adetim üç gün geçti birde tüm hamilelik belirtilerim var bugün lekelenme oldu ama bilemiyorum adetmi oluyorum yerleşme kanamasımı çözemedim
tipikbiryayburcu Ben 25 Martta test yapacağım. Akıntı harici hiçbir belirti yok. Sizde var mı belirti? Ya da daha erken test yapan? 😶
nuzunismail tipikbiryayburcu 25 Mart mıydı senin adet günün ? Benim 1 hafta kaldı adetime yarın sabah yapayım diyorum bir ihtimal 😁
edb06 tipikbiryayburcu çatlama 16 Mart ondan beri göğüslerim ağrıyor. Benim belirti için erken ama ağrıması da garibime gitti :) senin az kaldı 😊
tipikbiryayburcu nuzunismail Evet kuzum ya 25-27 gibi adet tarihim 😬 Ama 25 Martta yapıcam çatlamadan 14 gün geçsin istiyorum 🤓
tipikbiryayburcu nuzunismail Yarın yaparsan banaaa haber et inşallah pozitif haberi verirsinn dua edicem bol bol 💐
Ruzgarperisi nuzunismail Bat 30 mart. Ama bu ay olmayacak kesin biliyorum . Artık önümüzdeki aya kısmet bakalım
Ruzgarperisi nuzunismail canım eşim yanımda değil. En son adet bitiminden 1-2 gün sonra olmuştu . Yani bu ay zor .🤷☺️