tipikbiryayburcu Almla Yaa canım inşallah sağlık bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda her şeyin hayırlısı olur Allah’ın izniyle bol bol dua edicem 🙏🏻
Almla tipikbiryayburcu saolasn kuzum Allah razı olsun dikkat et kendıne yat dinlen bu günlerde hangi sehirsin bide bnce hemen doktora gitme biraz bekle onlarda stres yapıyor insana
tipikbiryayburcu Almla İstanbuldayım canım çok yatıp dinlenme şansım yok malesef. Birde tahlili sigortayla yaptırmam için doktora gidip randevulu yaptırmam lazımmış yoksa karşılamıyor
edb06 tipikbiryayburcu insallah canim bu belirtiler beni umutlandiriyor ama hayal kırıklığı yasamam insallah 😀
Neslibt72 tipikbiryayburcu eşim bu ay bekleyelim diyor yapma dedi napıyım bu seferde onun aklını dinliyorum belki bende bir ovulasyon yaparım sıkıntıdan 😂 tekrardan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
tipikbiryayburcu Neslibt72 Allah razı olsun canım inşallah 🙏🏻 Sen ne zaman hazır hisediyorsan o zaman başla bence tüm değişiklikler senin vücudunda olup seni etkilicek canım 🤓💐 İnşallah en hayırlı zamanda güzel haberler verirsin 😍
Momlife1 tipikbiryayburcu maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı basımıza ❤️
tipikbiryayburcu Momlife1 Allah razı olsun canım inşallah 🙏🏻 Çok dua ediyorum hepimiz için inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsiniz 🙏🏻♥️
edb06 tipikbiryayburcu amin canım inşallah 🥰 catlamanin 7. Günü hafif açık kahve akıntı normal mi sence 🙄
Handeslife tipikbiryayburcu bende ovülasyon testiyle takip edip gebe kaldım ☺️ Adet tarihinden 3-4 gün öncede test yaptım çıkmıştı. Darısı sizlere inş
tipikbiryayburcu Handeslife yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻 Bende de öyle oldu ilk kez ovülasyonla deneyip adetten 3 gün önce öğrendim 😬