Busrakorkmazz Merhaba hanımlar 34 haftalık hamileyim gece uykularım hiç yok sizde durumlar nasıl doktorunuzdan ilaç istediniz mi uyku için
Kmelikem Busrakorkmazz 35+6 dayım benimde hiç uykum kalmadı 😣 bu sabah 7 de uyudum 8 de uyandım ☹️Rabbim yardımcımız olsun
srpkse Busrakorkmazz hasta olunca bile ilaç alamıyoruz ki uyumak için ilaç kullanalim Sanmıyorum bi doktorun uykusu gelsin diye bi hamileye ilaç yazacagini..
Gfrn Busrakorkmazz uyusam bile 15 dk arayla sürekli uyanıyorum 🤦♀️ Bulantılar baş ağrılar tüm vücudumun etleri batıyor sanki
Busrakorkmazz Kmelikem bi şurup önerdi doktorum onu deniycem yoksa uykusuzluktan psikolojim alt üst oldu 😔
Busrakorkmazz Gfrn aynen vücudum uyuşuyor sanki biri dürtüyor uyanıyorum bi şurup kullanıcam inşallah faydası olur
Ygtzynp Gfrn vücudunuz bebeğe hazırlıyor malum ilk aylarda vucüt bu tempoya alışık oldugu için bebek geldiğinde daha az rtkileneceksiniz
Duruannesi 33 haftalık ben de de aynı sıkıntı var o gün çok yorulursam anca uyuyabiliyorum ama sürekli uykum bölünüyor dün gece 1 de yattım 2 buçukta geri kalktım sanki saatlerce uyumuşum gibi
SultanElmasDemirel 37 +6 uykular haram :))) Bu saatten sonra yok öyle bir çare. Bebek doguncada o uyutmucak zaten:)) Dün gece 4de anca daldım sabahta 7de kalktım hala ayaktayım :))