Mom080 Hducjsks yanlış hatırlamıyorsam fl yazanı 9 ile çarpıyorsunuz bana genelde doktorlarım kendi söylediği için tam bilmiyorum ama fl kısmına bakarsanız hangi haftayla uyumlu olduğuna bakabilirsiniz zaten
Gamzeakd Lezginka yaa ben de dün girdim detaylıya 21+2 yim çpk şükür bebeğimde hiç bir sıkıntı yok . Benim de plesanta aşağıda braz korkuyorum çıkmazsa diye . 24 haftalıkken giidcem kontrole sizin doktorun ne dedi acaba ? 🥺
Lezginka Gamzeakd plasenta kısmında ne yazıyor? Anterior, previa? Benim plasentam anterior, önde ve hafif aşağıda sanırım hafta dinlenme, ilişki yasak, takip edilecek, bol dinlenme dedi, önemli bir risk olarak görmese de
Babyyyymother Lezginka evet sanirim 1 2 cm arasında bir büyüme oluyor cok mutluluk verici insallah saglikla zamaninda kucagimiza almak nasip olur🤲
Mom080 Lezginka bana 17. Haftada gittiğimde doktorum artık tam net boy ölçümü olmaz kilo daha önemli demişti ama benim kız 12. Haftadan beri uzun gidiyor uzun doğacakmış doktorlar öyle diyor mesela burada diğer kilolara bakınca benimki zayıf gibi kalıyor ama moral bozmamak lazım sonuçta doktorları gayet iyi diyor bazı arkadaşlar üzülüyor çünkü kıyaslama yapınca
Bsydz Armindia canım 28. Haftaya kadar bebeğin boy kilosu kıyaslanmaz dedi doktorum oyüzden hiç kilosu düşük şöyle böyle diye düşünme benim arkadaşımın 28. 30. Haftaya kadar hep kilosu fazla çıkıyodu 37 haftalık 2100 gr doğdu çocuk oyüzden takılma hiç 😘
Gamzeakd Lezginka plesanta posteriur duvara yerleşimli gözüktü yazıyor. Doktor sıkıntı yok dedi . Rahim büyüdükçe yukarı çıkar dediler . İlişki yasak sadece bana da öyle dedi. Siz kaç haftalıksınız ?
Babyyyymother Lezginka benimde öyleydi simdi corpus sag yan olarak değişti canim yani çıkmış yukari cikabiliyormus hic kafana takma ayaginin altina yastik koy uzan