Kubrabulut 5 gün sonra doğum var ve ben bu olayı az önce öğrendim 😅😅😅 hayatımın şokunu yaşadım resmen, ay sezaryen öncesi lavman yapıyorlar mı bu bilgi kesin mi ?? Hiç kimse bu pis konulardan bahsetmiyooo 😅😅
bus91 Kubrabulut kendın yapamazsan evet bağırsaklarının temiz olması gerekmiş bende geçen hafta öğrendim kendın yapsanda bazı doktorlar emın olmak ıcın şart dıyomuş bılmıyorum bende ne olur 🙈
Rabiis Kubrabulut Normal doğumda lavman veriliyo diye biliyorum ama sezaryende veriliyor mu bilmiyorum 🤷🏻♀️ bende burda bekleyim bakalım 😅
Minikasya Kubrabulut Canım 8 yıl önce bana yapılmıştı. Ama artık yapılmıyor diyorlar. Yani bende bu doğumumda görüp yaşıycam bakalım nolucak. Lavman ama çok kolay bi işlem. Hissedilmiyor canım. Sezeryan bu arada onuda söyliyim
bus91 Kubrabulut sonrasında da senı hastaneden buyuk tuvaletini yapana kadar bırakmıyorlar sezaryende normal dogumda pırt yapman yetıyor sezaryen tuvalete cıkmadan senı taburcu etmıyor
EsmamM18 Kubrabulut normalde lavman var. Sezeryanda sonda var. Sondayı uyuşukken taktırıyorsun bir şey hissetmiyorsun. Ben körü körüne bilmeden gittim uyuşmadan sonda yapmışlardı bana.
A2017 Kubrabulut sezeryan da lavman yapilmiyo 4 yıl önce sezeryan oldum yapmadık sımdı 2 gebeyim yine yapılmak sadece gece 12 den sonra bir sey yemiyoruz
Alinamoms Kubrabulut lavman yapmakta hiç bişey yok ki 5 dakikalık bişey korkutma kendini gerçekten en kolayı o 😂😂 bir sıvı alıcan en fazla 5 dakika dayanabiliyosun zaten sonra hemen tuvalete çıkıyorsun ben kendi kendime yapmıştım korkulucak bişey yok.
Veralynn Kubrabulut Valla 2 sene once sezeryanla dogum yaptim lavman filan yapilmadi sadece ac kalmam gerektigini soylediler ben ogle saatlerinde yatmistim ertesi sabah doguma almislardi. Aksam sadece cay ve 2 adet biskuvi vermislerdi 😩
OzgeAlya Kubrabulut Bende şunu çok merak ediyorum normal doğumda lavman yapılsa bile acaba tuvaletini yapan var mıdır ya 🤔🥺
EsmamM18 Kubrabulut 3 sene önce sezeryan doğum yaptım. Aç gelmemi söylediler sonda yaptılar doğuma aldılar. Lavman yapmadılar.
burcuhazal Kubrabulut ama senin günün belli doktor zaten sana akşamdan yeme der.bende sezaryen oldm bana yapmadılar sabh 9 da yemiştim akşamüstü 4 de girdim sezaryene
Veralynn Kubrabulut oyle de olabilir Ben burada bir arkadasin dogum hikayesini okumustum sancilari baslayinca ne olur ne olmaz diye evde kendi lavman yapip hastaneye gitmis 🤷
surelitta52 Kubrabulut Ben normal doğurdum ama lavman yapmadılar bir de tuvalete çıkamama rağmen yani. Allahtan doğumda kaza maza olmadı. 😄
surelitta52 Kubrabulut Tuvaletimi yapmaya korkuyodum bebek düşücekmiş gibi bi his oluyodu hep zaten kabızdım da. Çok denedim doğum öncesi ama yok olmadı. 😄
Mmhtpmhmt04 Kubrabulut 10 gün önce doğum yaptım bana yapmadılar hatta sordum normal doğumda yapiyoruz dediler
Kubrabulut umutunannesii bende internette araştırıyordum az önce, sezaryen öncesi ne gibi hazırlıklar yapılıyor nasıl tetkikler oluyor diye orda yazıyordu lavman olayı
A2017 OzgeAlya var eltim 1 ay oldu dogum yapalı ve tuvaletini yaptı ikinirken farj bile etmiyorsun tuvaletini yaptığını sonucta normal doguma giderken bilemiyorsun ne zman dogum olacağını
Kubrabulut OzgeAlya bağırsak 1,5 metre gibi bişeymiş, lavman ise sondaki 15 cm e yapılabiliyormuş. Yani yine de kazalar olabilme ihtimali var ama düşük bir ihtimal tabi