Rbn Şuanda 5 buçuk haftalık gebeyim daha yeni öğrendim beta değerimde 3200 lerde ama kese oluşumu olmamış daha ve bu beni inanılmaz korkuttu böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bebebebe Rbn canım doktor ne dedi . Olabiliyo bu tarz şeyler. Benim mesela 4+5 te kesem oluşmuştu bebek yoktu .
Yenibirannee Rbn ben 5+5 de gitmistim kesem falan hic bisey gozukmedi doktorum rahim duvarin kalınlaşmış kese olusur bi kac gune dedi 7+5 haftalik gitmistim sonra ve kalp atisini duydum bebegimi gordum darisi size insallah
Rbn Bebebebe sadece adet sancısı gibi ağrı var ama kanama yok zaten sancı dışındada genel olarak iyiyim
Gulsah94 Rbn aynısı bendede var adet ağrısı gibi sancım var onun dışında hiçbirşeyim yok korktum şimdi bende 5+2 yim çarşamba gidicem doktora
Rbn Yenibirannee ayy şuan çok şükür dedim salın günü gideceğim tekrar inşallah benimde kalınlaşmıştır biraz olsun içim rahatladı gerçekten
Yenibirannee Rbn insallah sende duyarsin kalp atislarini canım kendini strese sokma o yüzden saglikla gelsin kuzucuklarimiz 🌺🌺🌺
ebrusngl Bende 5+0 oldum bugün beta değerim 4104 ikrn vajinal muayenede zar zor bi kese gördüğünü söyledi bende salı günü başka doktora gidicem sizin beta artışlarınız nasıldı ?
Rbn ebrusngl 5+1 de 3248 di betam ama vajinal muayene de görünmedi kese şuan 5+ 4 düm salı günü tekrar gideceğim 🙄