seyma_54 Merhaba hanımlar. 17 haftalık hamileyim fakat canım çok fazla midye istiyor gece rüyalarıma giriyor, her aklıma koyup yemeğe yeltensem bebeğim aklıma geliyor huzursuz oluyorum sizce ne yapmalıyım 😔🤷🏼♀️
Ayanbsra seyma_54 valla benimde 10/12 haftalarda istemişti yedin ⅘ tane şükür bebeğim sağlıklı şuan detaylıda falan bir sıkıntı çıkmadı ama abartmadigim sürece bişey olmaz heralde
elifnurrrr seyma_54 Canım bende 10 haftalık hamileyken çok canım istemişti zararlı olduğunu bilmiyordum bi 10 tane falan rahat yedim sonra öğrendim zararlı olduğunu doktorumu aradım bir daha yemememi söyledi ondan sonra hiç yemedim ama canım istediğinde şalgam suyu içiyorum neden bilmiyorum ama şalgam midyeye olan istediğimi gideriyor🤭🤭 kendini durdurabilirsen yemememi tavsiye ederim yada başka bşyle geçiştir benim gibi ☺️☺️
Duygus97 seyma_54 ahh midye en sevdiğim 🥺 yeme canım çok zararlı olduğu yazıyor her yerde. Benim annem lahana dolması yapıyor içine bütün baharatlardan koyuyor tadı midye gibi oluyor aynı limon sıkıp onu yiyorum biraz da olsa isteğim geçiyor
Lulemom Midye affı olmayan tek yiyecek canım. Yapma bunu. Diğer yasak şeyler neyse deniyo ama midyeyi asla affetmiyo doktorlar. Benm doktorum ne yersen ye midye asla dedi. Pis bi canlı zaten bırak civasını falan. Denizdeki pisliklerin üstüne yapışıp onla besleniyo. Yani söylemek istemiyorum ama denizde kanlı pedin üstüne gidip yapışan bi canlı. Peddeki kanı emiyo.
seyma_54 Lulemom ahhh biliyorum fakat rüyalarıma giriyor ne yapacagımı şaşırdım inşallah canımın istedi gider biran önce 😫
tazeaane Lulemom hahhaa zaten sevmezdim bunu okuyunca bende iyice nefret ettim 😂 bence kim bu yazıyı okusa canının isteği geçer 😂
Ayanbsra Birde ben Ankara’da olduğum için direk denizden çıkan midye yemedim haşlanmış ve içinde pilavı vardı o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum
Tubikcay Nefsini köreltecek kadar ye tabi ki. 2 3 taneden bişey olmaz böyle eziyet çekmek stres yapmak daha zararlı
Kedisever3535 Bir iki taneden bisey olmaz. Böyle yememek seni etkilemiş ki rüya görüyosun ye bi kaç tane
Sympktz Bende abartmamak şartıyla tabiki İçindeki eti çıkartıp sadece pilavını yiyordum 2-3 tane o yetiyordu bana 😊