Esmay Seztu var gbi canim silik cizgi giruyorum adetine de varmis koyulasir kan ver istersen hayrli olsun🥰
132025 Seztu canım var gözüküyor ama yorumda 10da çıkmadı sonra çıktı demişsin ondan bilemedim pazartesi kan verirsen kesinleşir
Seztu Defnealya_ Esraaaaa2 tatlissannee Esmay Zeynepelf yaaa o kadarr heyecan yaptımki sevinemiyorum bilee inanmak gelmiyor içimden 🤭
Seztu Hamileyim-mutluyum ama şeyy yaptım ilk 10 dk cıkmadı çöpe atayım dedim baktım tekrar böyle olmuştu yanılma hissi varmıı 🤭
Hamileyim-mutluyum Seztu Ya bence yoksa hiç çıkmazdı o çizgi daha varmış adetine en iyisi kan ver kesinleşsin ya da adetini bekle olmasan yine yap testi emin olamadım öyle söyleyince inşallah vardır
Israa Seztu canım bi kez bende bu şekilde yanılgıya düşmüştüm bazı testler kuruma çizgisi yapıyor maalesef 😒inşallah vardır ama Rabbim gönlündekini versin 💕
Mlk8 Seztu kuruma çizgisi de olabilir 5 dk sonrasi geçerli değil çünkü siz hayal kırıklığına uğramamak icin kan verin en iyisi cunku adetinize var en doğrusunu kan testi verir.insallah hamilesinizdir😊