Pamugunannesi1 Alinamoms https://imgyukle.com/i/NhrH98 Canım biraz baktım bunu buldum ama bu fiyat şuanki fiyat mı tam anlayamadım
Alinamoms Pamugunannesi1 güncel fiyatsa harika gerçekten. Sağol kuzum pazartesi ilk işim umuttepeyi aramak olucak inşallah güncel fiyattır 🤲🏻🌸
Sevi36610 Babyyyymother bende kendisine gidiyorum.doğumu da Eray bey yaptıracak.çok memnun kaldım detaylı ultrasondan da
Babyyyymother Sevi36610 Eray bey gerçekten çok iyi ben birkac sefer gittim doktorum farklı ama iletişim halindeler gerekli olduğu durumda eray beye de gidiyorum ozel kocaeli de mi olacak peki doğumun
Happy-41 Sevi36610 Eray beyin detaylı ultrasyon ücreti ne kadar acaba birde kaç dk bakıyor detaylıca bak8yor mu bende randevu alacagimm detaylı için araştırıyorum
Sevi36610 Evet kendim yalova da yaşıyorum doğumu özel Kocaeli hastanesinde yapacağım.takiplerimi yalova da bir doktor yapıyor onun yetiştirdiği, iki ayda bir de Eray beye gidiyorum.
Babyyyymother Iremozer ya oyle tabiki ama bazıları para da alsa ne ihmaller oluyor malesef birde riskli gebe olunca insan para fln göze gelmiyor 🙈😂
Ozoo1 Alinamoms ücret açısından bişey diyemem şuan ne kadar oldu onu bilmiyorum ama okudum yorumlarınızı memnunda değilsiniz sanırım biz Cihan hastanesinde gidiyoruz Betül hanıma ablamla beraber memnunuz ücret sormadık ama