Smmom95 Suleylul küçük haftalarda sıkıntı olmuyor fakat son zamanlarda öyle gerinemiyorsun malesef 😀 bacağına falan kramp giriyo karnın acıyo
Suleylul Valla kızlar bende emin değilim hani bacak kordonla ne alaka demiyor değilim açıkcası ama tabi olur olur
Sympktz Ay bende 14 haftlığım uykumda bile bacak ağrısı yaşıyorum mecbur gerinmek istiyorum dayanamıyorum 4-5 saniye geriniyorum haftaya kontrole gideceğim doktora soracağım sorular arasında bu mevzu😬
burcu_izmir Sympktz magnezyum takviyesi kullanıyor musun? Kullanmıyorsan eğer doktorunun başlama ihtimali yüksek ağrılarını söylediğinde. Bide bunun 30lu haftalar evresi var ki bulunduğun haftaların ağrısı da neymiş, ağrı değilmiş ki dedirtecek şekilde 🙈 🤓
Sympktz burcu_izmir o kadar çok ilaç içiyorumki 2 tane vitamin içinde yok yok kan ilacı ve troid ilacı🤷🏻♀️ Artık onların içinde magnezyum yoksa ve bir tane daha ilaç eklenirse koleksiyonuma haplarla karnım doyar artık 🤪🤣
momandson Kızlar saçmalamayın kordon misina mı pat diye gerilip kopacak her gün nerdeyse esniyorum geriniyorum köprü yapıyorum ip atlıyorum amuda kalkıyorum vücudunuzu siz kontrol edebilirsiniz gayet