SloveM08 Kızlar 3D ve 4D ultrason kağıdı veren doktor var mı özel devlet fark etmez veriyorsa istediğinizdemi veriyor istemeden mi?
SloveM08 Ates21 renkli ve baya yüzü gözü net oluyor baya ben hatıra için istiyorum o yüzden sormak istedim 😊
SloveM08 Gizmolata hangi ilde gidiyorsunuz acaba ben özele hatıra kalsın diye 1 defa gitmeyi düşünüyorum da verip vermediğini öğrenebilirmiyim ki ona göre doktor seçerdim
Purpura26 SloveM08 Özelede gidiyorum devletede. Devlette rastgele neresini çektiyse veriyor 😃 geçen kafa ölçümünü vermişti mesela 😃 özelde ki doktorum 4 boyutlu verdi hatta bildiğin fotoğraf kağıdına basılı verdi hatıra saklarsın diye.
Purpura26 Gizmolata Ya evet şaşırdım aynı hastanede başka doktora da gitmiştim o da 4 boyutlu ama siyah beyaz normal ultrason resmi olarak verdi. Demekki doktorun tercihine görede değişiyor
SloveM08 Gizmolata ben Düzce de yaşıyorum ama hastane şartları Bolu’da daha güzel olduğu için Bolu’ya gidiyorum ama özele iki şehirde de gidebilirim.
Linasalamandre SloveM08 özel kliniğe gidiyorum istemeden ikisini de veriyor hatta rica ediyorum güzel bir poz olsun diye 🙈
SloveM08 Linasalamandre her özelde olur mu acaba yada sorabileceğim bi yer varmıdır özel hastanede kliniği olan doktorlara da bakarım en son
Gizmolata SloveM08 kaçıncı haftadasınız küçükse anlaşılmıyor zaten pek, ama 14 ten falan büyüksr gidin verir mutlaka
Gizmolata SloveM08 gitmek istediğiniz bir doktor varsa instadan ona yazabilirsiniz 🥰 hani ben size gelicem randevu aldım ama renkli görüntü çok istiyorum diye inanıb cevap yazıyorlar. Bide gidersiniz yok makine bozuk yok renkli vermiyoruz