[silindi] Kızlar 7+2 hamileyim 10 günde 6 kiloya yakın verdim birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum aşşırı bi koku hassasiyetim var nerdeyse herşeyden tiksiniyorum 🤢sizin nasıl gidiyor hamilelik 🥸
Aysenturnaaa [silindi] ben 6nin içindeyim muhtemelen Ekim sonu sezeryan olurum bu 2. Gebeliğim arada bir bulantı dışında bir sıkıntım yok
HilalYlmz [silindi] prilam sayesinde çok iyi gidiyor ☺️ Sadece çok hafif sabah ilk uyandığım da mide bulantım oluyo oda kahvaltı yapınca geçiyor çok şükür sıkıntımız yok
07-02-2019 [silindi] mide bulantısı ve kusmaktan yemek yiyemez olmustum bugun doktorum mıde bulantım ıcın ılacımı degıstırdı o ise yaradı daha iyiyim sukur
BirGolgi [silindi] ben de 7+5 bulantı ağrı falan hiçbir şey yok🙄 hamile olduğumun hiç farkında bile değilim. Her gün acaba bugün bulantı/kusma gelecek mi diye tedirginim. Sadece 2 saatte bir yemek yemezsem bayılacak gibi oluyorum böyle açlık görmedim. Şeker sınırındayım az ve sık yemeğe çalışıyorum. Umarım siz de zamanla daha iyi olursunuz
[silindi] HilalYlmz kahvaltı mı o da neee 🤩 benim sabah yiyebildiğim şey kuru ekmek 🙃 çubuk kraker bile yiyemiyorum
tugbakaragul Ben 7+5′im başlarda epey bulantı yemek yiyememe oldu ama şimdi çok şükür gayet iyiyim. Hiç kilo veremedim ve aldım sanki hatta🙄🥺 mutlaka yanınızda çubuk kraker bulundurun ve naneli şeker çok iyi geliyor bulandığı an atın ağzınıza ben öyle yendim.
[silindi] tugbakaragul ben çubuk kraker yiyemiyorum midemi kaldırıyor resmen naneli sakızı da kustuktan sonra atıyorum ağzıma o kusmuk tadını alsın diye 😣
[silindi] 07-02-2019 bizimde kontrolümüz pazartesi günü inşallah bana da bi ilaç verirler yoksa serum falan yicem galiba
[silindi] BirGolgi Allah kucağımızı almayı nasip etsin de geri kalanı zamanla geçip gidiyor zaten maşallah sanada inşallah bulantısız ağrısız sızısız geçer hamileliğimiz 🙏🏻🐣
07-02-2019 [silindi] bana basta dıamıne mı ne werdı o sersem gibi yaptı simdi zofer werdı yarım zofer aldım yine mıde bulantım war cok hafif ama yemek yedim we kusmadı ya rahatsız etcek derecedede bulanmıyor ama baya pahalı bı ılac iste ıns sizde sifa bulursunuz cok zor
zuzu92 9+4 🌸 bu zamana kadar hiç kusma falan yaşamadım çok şükür. ama devamlı az da olsa atıştırmak zorunda kalıyorum yoksa hep bulantı hissi yaşıyorum. genelde sarı leblebi bayağı bastırıyor bulantı hissini tavsiye ederim.
yuksell07 [silindi] hesaplamalara göre Kasım 7gozukuyor ama muhtemelen sezeryan olurum oda Ekim sonunda galiba biz daha minigiz sizlerden 5+6yiz ara sıra miğde bulantim oluyor onun dışında pek birşey yok şimdilik
vuslat_ekimde [silindi] 9+0 ım bende bulantım çok fazla prilam içiyorum oda sadece kusturmuyo sürekli bulantım var bazen hiç olmuyor ama genelde şiddetli gazda var ben sabah kalkmadan çubuk kraker yiyiyorum gün içinde 1 ayva 1 elma yiyorum günler geçse artık diye gün sayıyorum