Merve50 Dry123 benim pıtırcık azıcık utangaç çıktı ne yapsak da göstermedi kendini canım inşAllah senin ufaklık gösterir 😂
Buketkucuk Merve50 ben bol bol hareket edip, merdiven inip çıkıp gitmiştim bir de muzlu süt içmiştim detaylı ultrasonda o gün gösterdi kesin olarak şükür ki🙈🙏🏼
Merve50 Hhhzzzlll3545 hahah şimdilik öyle yapıyorum ama insan azıcık da olsa merak ediyor eğer bu gidişimde de göstermezse ümidimi kesip doğumu beklicem 😂😂
Merve50 Sibelrx bari birde o hastaneye gideyim son çare olarak 😂 canım doktorum denedi salladı çikolata yedim yok hareketleniyor ama bacağını açmıyor 😂
Sibelrx Merve50 180 tl ucreti ozlem taskesik soyadini tam bilmiyorum cok ilgili bi doktor bi gorun ilk gittinde kapaliydi actirdi bacaklarini
Merve50 Mlk8 ay nasıl dayanacaktınız doğuma kadar her kontrolümden önce uyuyamıyorum heyecandan acaba bu sefer gösterecek mi diye 😂
Merve50 dlnyny evet canım yaptırdım bacaklarını açmadı aynen sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🥰
Gull_94 Merve50 gostermıyosa kız dır dıyemrm erkek olup saklayanda var bı turlu gostermıyosa ortak renklı kıyaftler bakarsınız alısvrıs ıcın dıger turlu uygun pozısyona gelmesı ıcın dısardan bısey yapamıyorz zaten😇