Sesu Kızlar malum Pandemi dönemi, doğum öncesi ev temizliğinizi nasıl yaptınız? Eve temizlik için yardımcı bayan mı çağırdıniz yoksa kendinizmi yaptınız fikirlerinize ihtiyacım var.
Seda8308 Sesu Hamileliğimin başından beri iki ayda bir kadın aldım. 35 haftalığım pazartesi artık doğum temizliği için gelicek. Yanına gidince maske takıyorum ben aynı yerdede durmamaya çalışıyorum. Kendim büyük temizlik yapamam
ogrencianne35 Sesu komşumuz ev temizligine gidiyor o yardımcı olacak zaten hamileligimi ogrendigimden beri doğru düzgün iş yapamadım birinin bana yapması lazım erken doğum riskim var
denizanasi1 Hergün bir oda yapıyorum. Perdesini atıyorum makinaya, o yıkanana kadar camı siliyorum. Silme süpürme, ardından perdeyi ütüleyip takıyorum. Hem yoruluyorum hem içime siniyo😊 en son hastane çantamızı hazırlayıp beklemeye geçecez inşallah 🥰
WmonallissA Sesu annemle şu an dolap içi düzen yapıyoruz, bugün halıları yıkamaya verdim, pazarteside temizlik için arada temizliğe gelen iki abla gelecek😇
burcumelis Doğum temizliği nasıl oluyor ki? Zıkkım yerde kendine eziyet bir odaya girip cam yerler dolaplar temizliyosun 1 haftaya batıyor cam iz oluyor çamur oluyor kış ayında dolaplar toz oluyor canının cıktığıyla kalıyorsun ben günlük temizlik yapıyorum aksam kızım yatınca ortalığı toplayıp yatıyorum haftada bir fısfıs yaptım mutfak dolaplarının dışını siliyorum camları da sadece içten siliyorum 2 haftada bir öyle tuvalet de haftada 1 gücüm buna yetiyor
Silasila Sesu Günlük temizliğimi yapıyorum camlara falan hiç girmem annem doğuma yakın gelicek dip bucak temizliycek
Alparslan_mom Sesu Vala benim kayınvalidem görümcelerim hepsi hazırda bekliyor yapalım diye. Hamile kaldığımdan beri evde temizlik yapmadım süpürme silme işini eşim yaptı. Ben toz alma toplama işleri.. Büyük işleri cam silme vs görümcem geldi hep sağolsun ne zaman çağırsam yardımıma koşuyorlar elimi bişeye sürdürmezler. Annem de öyledir bu konuda şanslıyım galiba 🥰
denizanasi1 shrbn25- napalım canım kimseye minnet etmeden kendi işimi kendim yapıyorum 😊 Allah güç kuvvet versin hepimize
Su123 Sesu ben başladım halıları yıkamaya verdim kızkardeşin geldi yardıma pandemiden dolayı çalışmıyor
Serdem39 Sesu bulunduğum yerde kimsem yok diye kendim yavaş yavaş günlere bölerek yaptım. Başkasını tutunca içime sinmez diye düşündüm ondan kimseyi tutmadım