Livanur22 derindemir hep merak ettiğim için yazıyorum ben ilk gebelik testi için kan verdiğimde 3565 ti benimki neden çokmuş
yuksell07 gunesveguney bense 6+4 ama sadece kese gözüktü bebek yok henüz betamda >10000 yazior ne oluyor anlamadım
Huccet_5534 yuksell07 canim hic canını sıkma allahın dediği olur fazla ayakta gezme yarin ins guzel haber alirsin ben inaniyorum😊
yuksell07 @derindemir @Huccet_5534 kızlar kese var ama daha küçük geç döllenme olmuş iğne verdi 3 tane birde progestab verdi 200 luk günde 3 tane vajinaya koycam carsmaba tekrar gideceğim
Huccet_5534 yuksell07 hayırlısı ins düzene girer canim diğer çocuğum haftasıyla uyumlu değildi sonra düzeldi seninde düzelir ins
derindemir yuksell07 geç döllenme olabileceğini söylemişti bir arkadaş.ben inanıyorum o bebiş o kesede görüneceeeeeeeekkkk🥰🥳
Ovunc_92 Kızlar merhaba bugün doktora gittim betam 4072 çıktı ama keseyi göremedi Salı tekrar gel dedi görünmesi lazım normalde dedi bu değere göre ama neden göremedi acaba son adet tarihime göre 5+0 bugün
yuksell07 Ovunc_92 bende senin gibiyim betam 10000 den büyük ama sadece kese ver bendede bebek yok henüz kesemde küçük takma kafana kanama olmadığı sürece korkma
Ovunc_92 yuksell07 seninde baya yüksekmiş canım görünmesi lazım gerçekten de kaç haftalıksın geç döllenme falandır belki benide Salı’ya çağırdı ama gitmiyicem gittikçe olumsuz şeyler söyleyince morelim bozuluyor ayın 30 aldım randevu o zaman gidicem ilk bebeğim ve sürekli endişeleniyorum 😏
yuksell07 Ovunc_92 cnm kese var ama geç döllenme adetime göre 6+5 ama doktor bu 4bucuk haftalık falan dedi
yuksell07 Momy11 giyim cnm kal atışı yok bebek bile yok daha kese şeklinde kanama oldu dün biraz bugün gittim kese var geç döllenme dedi
Ovunc_92 yuksell07 doğrudur o zaman canım sıkma canını ben artık rabbime bırakmışım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa gelir ben ilk düşügümde çok yıprandım bunda sürekli gitmeyi düşünmüyorum sende üzülme rabbim büyük 🤲🏻