Mavi34 yuksell07 benimde tüp bebekle oldu ilk bebeğinin 10.haftada kalbi durmuştu bu defa heyecan hem korku içinde bir bekleyisteyim
Arzu-ktlk Ben de 6+2 çok fazla mide bulantılarım oluyor hele zaten yemek kokuları mutfağa girmek istemiyorum maskeyle giriyorum var mı benim gibi olan 🥺
GulcanDongel Beyzaltnbs bende geçen pazartesi gittiğimde 6 sanıyordum ama dün gittim 25 günlük yani 5 haftalıkmis, iki kese göründü bugün netleşti ikizlerim olcak😊
Beyzaltnbs GulcanDongel yaa maşallah hayırlı olsun çok sevindim inşallah kalp atışlarını da duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
GulcanDongel yuksell07 evet canım, 2.5 sene bekledik tedavi için sürekli hastaneye gidiyordum, klomen kandım sadece tek yumurtam büyüdü oda 16mmdi, Allah’ın bi mucizesi işte o kadar ağladım ettim, şimdi mutluluktan ağladım. 🤲
yuksell07 GulcanDongel şükürler olsun Rabbime 🤲🏻başka dert vermesin insallh bebisleri sağ salim dogurmayı nasip etsin
Gulsah94 derindemir merhaba ben bugün gittim 5+5 biliyordum adetime göre ama 6+1 mişim karından baktı keseyi yolksacı falan gördü kalp atışı için bi sonraki kntrole çağırdı ☺️
derindemir Gulsah94 gerçekten ben yaşamış kadar mutlu oldum güzel haberlerinize🥰sonraki kontrol ne zaman peki
yuksell07 Glsm48 normal çok normal bunlar 😂 çünkü rahim iki haftada greyfurt kadar büyüdü birden bire o şişlik hisside ondan dolayı
Gulsah94 derindemir teşekkür ederim çok sağolun çok korkuyordum çpk şükür güzel bi yere yerleşmiş. Normalde iki hafta sonra ama haftaya gitsem yine duyarım bence ama eşim bir dahaki aya gidelim diyor maddi durumlardan maalesef ben devlete gidip duymak istiyorum iki hafta sonra kalp atoşını bir ay bekleyemem ☺️