Gkcgkc Karnım çoğu zaman taş gibi semsert bu ara,sancı olduğunu mu gösteriyor bu durum acaba bunu yaşayıp doktoruna soran var mı acaba
Ayten-1907 Gkcgkc canım benim hep sertti.. Hatta doktor kendi de dedi.. Ama herhangi bir sıkınıtı olacağına dair bir şey demedi.. Sadece sabahları kendimi hafif hissediyorum o da Bi şey yemediğimden daha herhalde 🤷🏻♀️
2prensannesl Gkcgkc bende 34. Haftamdayim benimde arada sertleniyor karnım hemen sorna geçiyor yalancı sancılar olduğunu duyuyorum çevremden doktora gidicem çarşamba günü sorucam bakalım ne diyecek
Mondly Gkcgkc benim de çok sert oluyor doktora gittim normal aslında onlar sancı ama yalancı sancılar dedi bebek kendini doğuma hazırlıyormuş eğer sancı başlarsa o zaman o sertlik önemli olur şu an karnının sert olmasından korkma bebeğin kendini hazırlıyor demişti
Ggzzdd Gkcgkc kasılmaların olabilir bende 32. Haftadan beri aynı şeyleri yaşıyorum. Doktorum erken doğum riskin var dedi ilaç başlamıştı. Mutlaka kontrolde doktoruna bilgi ver NST çektirir