Selamlar arkadaşlar bundan 2 gün önce sancım nedeniyle hastaneye gelmiştim ve bana nişan geldiği söylendi doğum başlayabilir dedi ertesi gün geziyorduk eşim annem ben dışarda lavaboya girdim çıktım 1 dakika sonra şarıl şarıl birşey aktı sonra üstümü değiştirdim idrar sanıp tekrar akmaya başladıı ve daha sonra alel acele doktoruma geldik doktorum plesanta yaşlanmış suyun azalmış dedi hemen yatışımı yaptılar normal doğum istediğim için açıklığım yoktu fitil verdiler fitille açılmasını bekleyip daha sonra açılmazsa suni vereceklerini söylediler neyse fitili verdiler ilk 3 4 saat bişiy yok sonra bir vurdu sancılar ölüyorum sandım ama dayanamıyodum pilates topu üstünde zıplamalar,duş almalar,ailemin bana motivasyonları hiç işe yaramıyordu neyse sonrasında 10 saat sancıyla açıklık olsun diye dolanıp durdum tamı tamına 10 saat dile kolay ağrılar canımı çok yakıyordu daha sonra 1 cm açılma fitil vermelerine rağmen hiç işe yaramadı,açılmam ilerlemedi annem daha fazla dayanamayıp hemencecik sezeryana alın diye ortalıgı inletti benim kızım burda can çekişiyor diye sonra apar topar sezeryana alındım genel anestesi doktoru geldi uyuytu beni yaklaşık 15 dk sonra kızımı doğurmuşum,odaya geldiğimde narkozun etkisinden sadcee dediğim kızım güzel mi kızım nerde kelimeleri olmuş şimdi biricik prensesim yanı başımda yatıyor ❤️ SORULARINIZ VARSA ALABİLİRİM 🥰