Pelin__1 Gulhan16 şehzade mi doğuruyorlar anlamıyorum bu mantık bana çok egoistçe ve komik geliyor kendi fikrim tabi
Aysenturnaaa Gulhan16 bence hoş olabilir ama iki isim koyarsanız eğer ☺️ ben olsam koymazdim ama eşimin adı mimar Sinan 😁
Gulsen4224 Aysem3338 Cnm neden böyle küçümser gibi bir cevap eşi sonuçta uzak bi yakını değil ki Gulhan16 bence gayet hoş olur 🌸
Asyaayaz1 Ben koymazdım ona özel bir isim yeni başlangıç olsun diye 🥰hemde başımda bi tane var ikinci ayni isim olmasın😂
sinefil Gulhan16 Nasıl ki kızıma kendi ismimi koymuyorsam oğluma da eşimin ismini koymam 😊 ama böyle bir düşünceniz varsa en azından 2 isim koyabilirsiniz bence
ilkannelikkk Gulhan16 herkesin çocuğuna kendi ismini verdiğini düşünsenize zamanla kısır bi döngüye gireriz 😶
Belkisbelo Neden olmasin valla dedelerinin nenelerinin ismini koymaktan cok cok daha mantikli ve cazip geliyor. Hatta kizim olursa kendi ismimi koyma düşüncem bile var😄
Gulhan16 Belkisbelo Dimi yaa dede nine koyacagima sevdiğim adamın adımı koyarım daha iyi, koy valla kız kendi adıni ne güzel olur 🤩
[silindi] Gulhan16 bana cok sacma geliyor. Ve bence dalga konusu olabilir. Ornek esininiz adi ahmet, oglunuz da ahmet. Kucuk Ahmet deniyor, oda her anlamda komik ve dalga konusu
Gulhan16 [silindi] Evet tek konulunca biraz daha uygun olmayabilir ama yanına bir isimle koyulmali mutlaka