Busrakrca Kızlar dpktorum %90 erkek dedi ama bacaklarını kapatmş o ayak tabanıda olabilir dedi kaö seferdr gidiyrm bacaklarını kapatmş bizimkisi %90 erkek diyipte degişen varmı aranzda
Rmeysaik Busrakrca 12.haftamda erkeğe benziyor dedi 15.hafta sırtını dönmüştü kendini göstermedi dedi 17.haftamda kız görüyorum dedi valla bende şaşırdım artık ne diye seveceğimi detaylıda tam belli olur diye umuyorum 😃
Nilaylks Busrakrca 12. Haftada %90 erkek dedi ama bizimkinin bacakları açıktı siz detaylı ultrasonu bekleyin bence ☺️
AycanAycan19 Epifenomen detaylida ne denirse o mu sizce yoksa detaylidan sonrada degisme ihtimali var mi
Epifenomen Busrakrca ben doğurdum canım kızım 4.5 aylık😊 AycanAycan19 detaylı kesin ya doktor rahmine kadar baktı gösterdi hatta şuan rahmini gözlemliyorum diye
AycanAycan19 Epifenomen bana 17 haftamda erkek dedi özel hatta usg var . 22 fmde ayrintilida 2 defa dedi erkek diye ama boyle anlatililinca kafam karisiyo aceba degisirmi fiye https://hizliresim.com/IVkTTs
Epifenomen AycanAycan19 canım bariz erkek gibi duruyor pipi var doktor göstermiştir pipiyi 😊 gösterdiyse değişmez diye düşünüyorum
2cocuk1kediannesi Benim için doğuma kadar erkek demişler bir doğmuşum kız🤓 imkansız değil istisnada olsa oluyor böyle şeyler.
AycanAycan19 Epifenomen bu usg yani cinsiyeti ogrenmeye gittigimizde bana soylemedi ablama soyledi cinsiyeti aksam parti yaptik oyle ogrendik ama bn uzandim tam usg tuttu gorduk bile dedi sadece kiz olsa hemen goremezdi kesin erkek dedim orda
Kizcek %100 erkek dendi ama bebisim kizmis. klitoris sis olunca, pipi gibi gozukuyomus, sis inip olusumunu tamamlayinca anladilar ki kiz:)
Eegurefeoglu Busrakrca bize de öyle söyledi 10. Haftada 12. Haftada göstermedi 14. Haftada 4 boyutlu ultrasonda gördük kız olduğunu darısı size canım 🥰