Cramel Kızlar 5 gün önce doğum yaptım. Dünden beri göğüsüm şişti emzirsem bile şişlik tamamen geçmiyor. Ilık duşla masaj yaptım o da fayda etmedi. Başka çözüm yolu varsa yazarmısınız
karabc Cramel manuel yada elektrikli pompa alın durmadan sağın emzirdikten 10 dakka sonra bekledikçe Allah korusun sıtma ateş yapar
Sevdes Cramel sıcak havlu koyup bekletin ve sürekli masaj yapmaya devam edin birde imzirdikten sonra da sağmaya çalışın ki boşalsın
Annecik_ Cramel ters emzir yazıyordu hadi ordan dedim yaptım oldu gerçekten sen bebeği yatağa yatır tersine doğru yat öyle hafif yatarak emzir benim geçti çok tuhaf ama bir de ilaç desteği almıştım onun da etkisi oldu mu bilmem
Mlk8 Cramel bol bol emzirmek sagma makinen varsa sagabilirsin ama o yeterince bosaltmiyor sonra beze oluyor gogusler.en iyisi bolca emzirebildigin kadar emzirmek bide ilik su mesajını bırakma
karabc Cramel önemli olan eliniz geldikçe boşaltmak bekledikçe süt Allah korusun damarlarda sertleşme iltihap yapıyor
Cramel Annecik_ internette antibiyotik yazıyor ben zaten yeni doğum yaptığım için kullanıyorum. Kanalların birazı açıldı ama ağrısı tam geçmedi bide ters emzirmeyi deneyeyim canım çok sağol
Cramel Merve_0709 bizde de umma derler. Canım bişey çekti mi inanki bilmiyorum. 😅kaç saattir onu düşünüyorum
Cramel Mlk8 sürekli emziriyorum ama yatarak emzirince bazı kısımlarda sertlik oluştu. Şimdi oturarak emziriyorum inşallah tamamen düzelir
Mlk8 Cramel bende ayni şekilde oldum antibiyotik ilac verdi genel cerrahi sonrasında.benim bebegim emmedi maalesef sadece sagmada göğsü boşaltmaya yetmedi.insallah düzelir.atesiniz falan çıkarsa mutlaka bir doktora danisin
Minik1bey Bununla ilgili lahana deneyen vardı internetten araştır çok iyi geldiğini bi çok kişiden duydum canım. Hem lahananın bi zararı da olmaz biraz buzlukta bekletip göğsüne sarıyordun galiba ama iyice araştır yinede nasıl yapıldığını
EceveDenizinAnnesi Cramel Sıcak soğuk kompress, masaj, meme ucunun hava alması ve sürekli olarak memeyi boş tutmak gerekiyor. Bebek ilk zamanlar az emdiği için memede süt birikiyor. Mutlaka ama mutlaka sağmalısınız. Ben ilk doğumum sonrası yaşamış ve hastaneye gitmek zorunda kalmıştım:(
Cramel EceveDenizinAnnesi sağdım canım biraz rahatlattı. Göğüs ucum yara olunca krem sürüp göğüs pedi kullanıyorum. Yoksa sütyene yapışıyor. Göğüs pedi de hava aldırmıyordur. Ondan da olmuş olabilir mi acaba
EceveDenizinAnnesi Cramel olabilir. Ben mastit olup cerraha gittiğimde, kalkan, ped vs asla takmayacaksın, göğüslerin açıkta kalsın ve hava alsın demişti. Gerçekten de öyle hava aldırınca 1,2 güne toparladım.
Cramel EceveDenizinAnnesi göğüs pedi kullanıyordum ucu yara krem sürdüğüm için. Zaten onu kullanmaya başladıktan sonra oldu. Şimdi tekrardan şişmiş