aaysecoo Mucizem31 bi de hiç reglim şaşmazdı göğüslerim hala aşırı hassas beyaz akıntım var gazım var
aaysecoo aaysecoo hala regl olmadım gecikmede 6.güne girdim kızlar ya😬 dün kan yaptım <5 dedi ama 2 defa silik çizgi gördüm sizce napsam hem ümitliyim hem endişe ediyorum
Royem49 aaysecoo valla burda o kdar çok post okudum ki canım 4 gün önce kannveriyor 0,100 çıkıyor 4 gün sonra 91 çıkıyor felan yani rabbim mucizelerle dolu neden olmasın bekle olana kadr raabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲
aaysecoo aaysecoo @Nazlcnnn68 @Sinem12345 @CansuBb Royem49 @Bebegimgeliyo @sehrengiz_8 kızlar sizce sabah tekrar kan versem mi ptesiyi mi beklesem? Yarın 7.gün olacak gecikmede
sehrengiz_8 aaysecoo canım bekleme ver testini zaten 10 günden sonra gecikme olursa adet söktürücü kullanman gerekebilir
CansuBb aaysecoo Bence erken saatte gidip kan ver canım, en azından aklın kalmaz; gecikmen artarsa 3-4 gün sonra tekrar gidip verebilirsin aile sağlık merkezine, ben heyecandan adetimden hem 1 hafta önce hem de tam bir gün önce vermiştim 😅