Betul_Enes4 Kızlar pazartesi kese ve kalp atışı için ultrasona gieecektim. Bugün kısa süreli kırmızı ve arkasından kahverengi akıntım oldu. Miktar olarak çol değil ama kahvetengi devam ediyor aralıklı. Hiç ağrım olmadı pıhtı felan da yok. Sizce düşük mü😭tecrübesi olanlar yazabilir mi
Defnenaz Betul_Enes4 benim de tüp. 4+2′uim yarın 12. Günüm. 6. Gün kanda öğrendim gebeliği. gün sabah tekrar verdim artış çok ii ama öğlen Açık pembe kanamam oldu. Çamaşırım battı ama şakır şakır değil. Tüm gebelik belirtilerim gitti. 4 gündür kanama yok sadece bugün çok çok açık kahve akıntı oldu. Ben de kan sulandırıcıları bıraktım her gün progestan iğne yapıyorum sadece
Betul_Enes4 umutunannesii kendi doktorum ile görüştüm. Sadece aspirini kes ve progestan yap dedi. Gitmedim o yüzden. Benim ki tüp bebek bu arada
Betul_Enes4 umutunannesii panikledim. Bir de tüp bebek olunca sıradan bir acile gitmek istemedim. Çünkü İstanbuldayım ve doğru düzgün ilglenmiyorlar kalabalıktan.
Cutebaby Canım geçmiş olsun kanamanın kahverengiye dönmesi olumlu. Kanama olsa bile şu an önemli olan kanama değil kalp atışı. Sabırla pazartesiyi bekle, kalp atışı duyarsan düşük riski çok aza iner