efruzzz Gkdmrtfnk 33+larda misiniz oyleyse ortalama 2 kg uygun ama tabi he bebek farkli olur 1500 ve 2750 arasi degiskenlik gosterebilir bu haftalarda kac kilo degil de sonraki muayeneye gore ne kadar gelisim gosterdigi dikkate alinir saglikli olan budur
Minikasya Gkdmrtfnk Canım benim 30+4 1,5 kg geldi bugün. Lakin bu her bebekte aynı olmaz kıyasta yapılmaz
Kaderimm Gkdmrtfnk cnm sana tavsiyem bebeğin kilosuyla alakalı hiç biseyi takma kafana sağlıklı olması en önemli şey benim kızım 2500 kilo doğmuştu kuveze bile konmadi .son ayında bol bol kaşar ve muz ye sağlıcakla al bebeğini kucağına 🤲🥰
Zeynep0606 Gkdmrtfnk 34 haftada oglumu 2500 grm ve 48 cm kucagima aldim 11 gun kovezde kaldi cigerleri gelismiyormus o hafta erkek bebeklerin demisti doktorum suan 4 yasinda cok sağlıklı
efruzzz Gkdmrtfnk dedigim gibi doktor aradaki gelisime bakar haftalar arasi ona gore bilgi verir bu haftakarda hizlica kilo aliolar zaten bence iyi ama vardir doktorub belki bildiği baska birsey muz kasar sutu arttir bakalim diger randevuna kadar