Mucize21 Minnakkkk valla takmamaya çalışıyorum sürekli söylenince bi süreden sonra takılıyo maalesef işte 🤷♀️
Alparslan_mom Mucize21 benim sıpa ilk zamanlar net gösteriyodu net olan fotoğrafları var çok şükür. Son zamanlarda hep saklıyor kendini göstermiyor nazlanıyor 😃 34haftalığız bu arada. 22 haftalık detaylı ultrasonda görmüştük ağzını burnunu 🥰
Mucize21 Alparslan_mom ya zaten doktorum gördü ondan dolayı 2 li test detaylı yaptırmadı işte elde görüntü olmayınca insanları inandıramıyoruz🙄
Didemyurdakul Mucize21 33.haftadayiz 1 ya da 2 kez görebildik ya kapatti yada su az olduğu için görüntü çok düzgün olmuyor.
Kbrgnca Mucize21 bizimki 36 hafta 4 günlük dün gittim yine göremedik artık doğumda görürüm diyorum😂her hafta kontrole gidiyorum bu arada inatçı çıktı
sibel20 Mucize21 35+4 günlüğüz; sadece detaylı ultrasonda yanağını gördük minik kızımızın 😅eller yüzünden hiç çekilmedi ; sonrasında da yüzünü hiç donmedi her gittiğimizde sırtını izleyip geliyoruz 🤷🏻♀️
Zeynep2738 Mucize21 Bende 33 haftalık hamileyim bi detaylı ultrasonda biraz gördük onun haricinde hiç net fotolar alamadık
Asx Mucize21 aynı 35 hafta sadece 20 ve 27 de çok net olmayan fotoğraf aldık. Makat geliş olduğu için göstermiyor
Emine46- Mucize21 tek değilsin kuzumm bizim kız da göstermiyor kendini 2 kere ultrason resmi alabildik 31. Haftama girdim başkada yok 😕🙄🙄
Sibelezgi Mucize21 36.haftamdayim.bikacgun once gosterdi aylardir bekledim kizim.son haftalarda gosterdi hep eli ayagi yuzunde hanimefendinin umarim gosterir muayne saatini degistir bide sekerli seyler ye belki faydssi olur bende oldu cunku 😆😁
Mucize21 Sibelezgi valla biz de büyük ihtimalle ultrason cihazından kaynaklanıyo diyoruz 1 kereye mshsus farklı doktora gidicez☺️ Darısı bize inşallah gösterir🙏🏻☺️
Sibelezgi Mucize21 benimkide hep dua eder gibi dusunceli duruyo.babamiz.ilk defa gelmedi ondada gorduk sukur 😁zaten 20 gune kendisiyle tanisacaz insallaah bukadar bekledik supruz olucak bize
Cylos Mucize21 benimde gösteriyordu babasi ilk defa girdi görmek için secdeye yatmıştı 😀 doktor genelde oluyor böyle sorun yok demişti için ferah olsun