Bloggeranne_93 Kızlar hamılelık döneminde çaydan tiksinen varmı. Ben asırı severım normalde 16. Haftadayız ama hala içemıyorum. Yaşayan varsa ne zaman gectiii
Gulhan16 Bloggeranne_93 Bende çok severim kızıma hamileyken aşırı tiksindim taa doğuma kadar hiç icemedim şimdi oğlum olcak tiksinmedim içiyorum 🤷♀️😃
paradiseeeeee Bloggeranne_93 çay aşığı ben çay kahve den tiksindik nadir içiyorum şimdi de evde yapmam anca bi yerde olursa 1 bardak ya içerim ya içmem o kadar tiksindim
Gulmom Bloggeranne_93 ben 5. Haftadaym erken konusuyorumdur belki ama normalde de duskun degildim gecen ictim midem bulandı ilk bulantıyı caydan yasamıs oldum hic cay icmiyorum artık o bulantıdan sonra 🙄 ben Kahveciyim 1 kucuk fincan içiyorm bi zararı olmasın diye
ysfali06 Bloggeranne_93 ay o ben 🙋🏻♀️ Bi tiksindim ki sormayın normalde Bi demliği tek başıma bitiririm. 35 haftadan snra da Bi bardak deneyim bakalım içebilecek miyim ddm bu kez de sürekli içesim geliyor ama 35e kadar hiç içmedim.
Aycaycaaa Valla canım ben de bir ara tiksindim. Ki ben çaysız yapamayan biriyken kahvaltıda bile içemedim. 1 ay sonra falan geçti. Şimdi normale döndü.
Mervemiray3 18.hafta bitmek üzere aynı durumdayım normalde çayı severdim ama artık hic canım istemiyor icince de agzımın tadını bozuyor😏
ylzsa Valla tiksiniyosun derlerdi de inanmazdım gercekten tiksindim en sevdigim aeylerden tiksiniyorum suan
eaktr Bloggeranne_93 Bende ilk haftalar hiç içemedim,sonra prilam dr içmeye başlayınca bulantıyı da kesti malum şimdi 16+4 deyim, içiyorum ama içmemek daha sağlıklı tabi🙃 keşke soğumamla kalsaydım 😓😊