MerveKaya38 Sehera1 4 baby ab 322 travel bebek arabası puseti çantası beşiği içinde Trendyol dan indirimden almıştım . Kullanan arkdslarima sordum rahat kullanması cocuk acisindanda yatması oturması iyi dedi aldım arastir istersen canım
Ozlem23 Sehera1 ben yaşam düzenine göre önceliklerimi listeledim mesela benim esim çalıştığı için ben bı yerlere tek gitmek zorunda kalabilirim o yüzden tek elle açılıp kapanması lazımdı Alt sepeti kapalı olsun istiyodum en azından sağı solu Araba alırsak küçük bı araba olacağı için kapandığında çok yer tutmamaliydi Tasiken çok ağır olmalıydı bizim apartmanın girişinde merdiven var çünkü kucağıma almam gerekebilir (gerçi şimdi içinde bebekle ne kadar ağır olur bilemeyeceğim ama gorucez ) Tekerlekleri büyük olmalıydı çünkü yollar taslikli olabiliyo her yere yürüyerek gitmemiz gerekeceği için Öyle şeyler yani önce kendi hayatını düşün ben tek başıma dışarı çıkarmıyim çok nerelerde surucem nasıl tasiyicam arabayı kapalıyken gibi
archmom Sehera1 ben hafif olmasına , tek elle katlanmasına , kumas kalitesine, manevra yaparken zorlanıyor mu kısmına ve travel sistem olmasına dikkat ettim . Bunların sonucunda da prego quantum travel sistem aldım . Çokta begendim 🙏🏻❤️
Senaylcf Ben Kraft fit 2 travel sistem aldım hemde teşhir ürün yarı fiyatına buldum ☺️ İlgilenirseniz sayfasını iletebilirim @yumurcakbebe34 İnstagram sayfası esenlerde yeri ilgilenen varsa gidip alabilir güvenilir 👍🏻 İstediğiniz her marka var
Burcudunya Senaylcf bende dun aldim ordan gayet iyi ürünleri ve uygunsa satıyor kullanışlı olmasin cok dikkat ettim welgroo marka.icin gitmiştim ama gözümle görünce onunla asla vocuvu tek başına alıp bir yere gidemem cok ağır ni arabaydi bende yoyko aldim
Zirem Senaylcf canım guvenilir mi acaba sen elden mi teslim aldın sayfaya baktım da takipçisi flan yok gibi
MerveKaya38 Sehera1 indirimden almıştım bir hafta önce 778 TL di canım bekle istersen indirime düşerse yine kaçırma derim
MerveKaya38 Sehera1 normal bebek arabası 550 TL puset 200 TL beşik 200 TL çanta 80 TL parça parça ve daha fazlaya geliyor indirim günleri ni takip et al derim canım
Senaylcf Zirem evet canım teşhir ürün satılıyor sıfır yani hiç kullanılmamış mesela piyasada 4000 tl ise oradan 2000 TL’ye Alabilirsiniz esenlerde kadının evi ve gayette güvenilir geçen hafta aldık :)
Burcudunya derikonunannesi ben yakin olduğum için gittim kendim görerek aldjm yoyko marka bakmıştım İnternete 3500 gibi bir fiyatı vardi ordan 950 tl ye aldım